Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Penedès Marítim uneix forces per a la celebració del Carnaval

El Vendrell, Calafell, Cunit i Cubelles coordinaran les seves rues com una de les primeres accions d’atracció turística de l’àmbit del Penedès Marítim

Els regidors dels municipis del Penedès Marítim durant la presentació del programa conjunt del carnaval Els regidors dels municipis del Penedès Marítim durant la presentació del programa conjunt del carnaval EVA HIDALGO
Cultura Eva Hidalgo
Dilluns, 14 Gener 2019 13:23

Els quatre municipis que conformen el Penedès Marítim han decidit aquest any coordinar-se a l’hora de traure profit al carnaval, un dels atractius turístics més importants de la zona marítima del Penedès i que tindrà lloc del 28 de febrer al 4 de març. “Ens em posat en contacte les quatre poblacions per coordinar-nos i elaborar un programa conjunt per tal de no trepitjar-nos els uns als altres”, ha explicat la regidora de turisme del Vendrell, Eva M. Serramià.

Aquesta és una de les primeres accions que es realitza de manera conjunta com a Penedès Marítim, “per tal de promocionar turísticament, un producte com és el carnaval que és molt similar entre els quatre municipis, i fer difusió d’aquest actiu”, ha assenyalat el regidor de turisme de Cubelles, Raül Mudarra. “La voluntat és que aquesta idea conjunta es presenti en la pròxima fira de turisme de FITUR a Madrid, i serveixi de reclam per a possibles visitants”, ha afegit Serramià.

Una de les propostes que s’ha posat sobre la taula per fer més efectiva aquesta aliança és la de traure uns packs, en col·laboració amb el gremi d’hoteleria de la zona, que facilitin l’estada dels visitants durant els 5 dies de carnaval. A més d’aprofitar eines ja existents, com l’instabaixpenedés, el perfil d’Instagram de la zona, per fer campanya de l’esdeveniment.

D’aquesta forma el programa dels municipis adherits contempla:

Al Vendrell el 28 de febrer, a les 17:30h, se celebrarà el carnaval infantil amb xocolatada i espectacle a la Plaça Vella. El següent dia, l’1 de març, la rua del Vendrell s’avançarà a les 19:00h, per tal de no coincidir amb la de Segur de Calafell, ja que la majoria de comparses són compartides entre tots dos municipis i els anys anteriors l’horari comportava retards en l’arribada dels carrossaires.

Pel que fa a Calafell, es donarà el tret de sortida al carnaval el divendres 28 de febrer amb el pregó a càrrec del Rei Carnestoltes, a les 19:00h. L’endemà, a les 22:00h, es realitzarà la rua de Segur de Calafell. El dissabte 1 de març, a les 17:30h, hi haurà el carnaval infantil al Pavelló Jaume Vilamajó de Segur de Calafell i a les 22:00h donarà inici la rua de la platja de Calafell. El diumenge, a les 12:30h, tindrà lloc el carnaval infantil a l’antic mercat de Calafell i a les 17:00h la rua de carnaval pel poble de Calafell.

A Cunit, el divendres 1 de març, tindrà lloc el concurs de coreografies, a les 23:30h, al pavelló Els Joncs. El dissabte es realitzarà a partir de les 18:30h la rua pel poble i ja el 4 de març hi haurà festa infantil al pavelló a les 17:00h.

El municipi de Cubelles, arrancarà el carnaval el divendres 1 de març amb festa infantil a l’envelat de la plaça del Mercat, a les 17:30h. L’endemà, se celebrarà la rua a partir de les 19:00h. I el dilluns 4 de març hi haurà la rua infantil a partir de les 16:00h.

Enguany cada municipi comptarà amb un total de 45 carrosses i 15 comparses, i hi ha afegit com a distintiu les rues infantils amb la voluntat d’atraure el públic de caràcter més familiar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: