Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus acull una exposició de dibuixos sobre el món missioner fets per escolars

'Els nens ajuden els nens', impulsada per l'Arquebisbat de Tarragona, es pot visitar fins al 9 de febrer al Palau Bofarull

Dibuixos, tires i historietes de còmic sobre el món missioner es poden veure, fins al 9 de febrer, al Palau Bofarull Dibuixos, tires i historietes de còmic sobre el món missioner es poden veure, fins al 9 de febrer, al Palau Bofarull CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Gener 2019 16:35

Dibuixos, tires i historietes de còmic sobre el món missioner es poden veure des d'aquest divendres al Palau Bofarull de la Diputació a Reus. Uns i altres tenen en comú el fet que han estat elaborats per escolars de diferents centres de la demarcació de Tarragona, en una iniciativa impulsada per l'Arquebisbat de Tarragona: l'exposició 'Els nens ajuden els nens'. L'objectiu de la mostra és, segons aquesta institució, animar els nens i les nenes a descobrir altres realitats del món. Alhora, els treballs exposats expressen la vida generosa de molts infants, malgrat les mancances materials.

 

exposició dibuixos Reus

L'exposició s'ha inaugurat aquest divendres al vespre, en un acte amb l'assistència del diputat de la Diputació de Tarragona Mateu Montserrat; de la regidora de l'Ajuntament reusenc Montserrat Vilella; de la delegada de Missions i Cooperació entre les esglésies de l'Arquebisbat de Tarragona, Ana González, i de l'arxiprest i prior de la prioral de Sant Pere Apòstol de Reus, Joan Anton Cedó.

'Els nens ajuden els nens' es pot visitar al Palau Bofarull fins al 9 de febrer, de dimarts a dissabte d'11.00h a 13.00h i de 17.00h a 20.00h. L'entrada, com sempre, és de franc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: