Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Moll de Costa presenta exposicions per a tots els gustos

El Museu del Port, el Moll de Costa i l'Arxiu del Port seran l'escenari aquests dies de diverses mostres

El dia 20 de gener s'inaugurarà la instal·lació fotogràfica '13 Banderes fosques', de Ricard Martínez, al Moll de Costa de Tarragona El dia 20 de gener s'inaugurarà la instal·lació fotogràfica '13 Banderes fosques', de Ricard Martínez, al Moll de Costa de Tarragona RICARD MARTÍNEZ
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 10 Gener 2019 17:58

El Moll de Costa de Tarragona inicia l'any amb una oferta complerta d'exposicions i activitats culturals diverses que es poden gaudir durant aquests dies. Al Moll de Costa, es podrà visitar l'exposició '70 tarragonins davant la càmera'”, d'Albert Saludes i Casas, al Tinglado 1. La mostra obre de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Pel que fa a la mostra 'XXVIII Exposició col·lectiva', organitzada pel Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona, es pot veure al Refugi 1 del Moll de Costa, de dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. 

D'altra banda, el Museu del Port acull l'exposició 'Qui embruta el mar?', produïda per l'Agència Catalana de l’Aigua. Es pot visitar a la sala d’activitats del Museu del Port, de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. La mostra 'Compartint la mar amb... els vaixells' es pot veure al Vestíbul del Museu del Port. L'horari és, de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. 

El Museu del Port també presenta 'La llum del mar', una visita teatralitzada amb Alex Lightouse. Serà el proper diumenge, 20 de gener les 12 h. Cal fer la reserva a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o bé trucant al 977 259 434.

L'Arxiu del Port acollirà un taller de refotografia de la Guerra Civil, que anirà a càrrec de Ricard Martínez. Es farà el proper divendres 18 de gener, de 16 a 19 h (continua dissabte 19 i dimarts 22 de gener).LEs pllaces són limitades i cal fer les reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o al 977 259 400 ext. 5005.

Finalment, l'Arxiu del Port organitza l'exposició '13 banderes fosques'. Es tracta d'una instal·lació fotogràfica de Ricard Martínez. Es podrà veure al Moll de Costa (davant del Museu del Port). L'acte d'inauguració tindrà lloc el diumenge 20 de gener, a les 11.30 h.

L'accés a totes les exposicions serà lliure.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: