Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Cunit acull una exposició sobre Maria Aurèlia Capmany

La mostra ‘Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany amb nosaltres’ romandrà a la biblioteca Marta Mata fins al pròxim 28 de gener

Exposició ''Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany entre nosaltres'' Exposició ''Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany entre nosaltres'' CASA DE LES LLETRES DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 10 Gener 2019 17:12

L’escriptora Maria Aurèlia Capmany, un dels noms més significatius de la literatura catalana del segle XX, arriba al municipi de Cunit en forma d’exposició. Aquesta estarà visible a la biblioteca de Cunit fins al 28 de gener, després de commemorar el centenari de naixement de l’escriptora el passat any.

L’exposició ‘Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany amb nosaltres’ és una aproximació a la personalitat de l’autora per tal que aquells que no la coneixien es puguin fer una idea de qui era i, alhora, que aquells que la coneixien coneguin algunes de les seves facetes més amagades. L’exposició permetrà fer un acostament a l’escriptora i a la feminista, però també a ella com actriu, directora de teatre, polemista, militant política i social, gestora pública, entre d’altres.

La mostra és una creació per part de la Casa de les Lletres de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: