Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lliuren els premis del 13è Concurs Fotografia de Patrimoni Vallenc 2018

La reusenca Marina Paredes es proclama guanyadora del concurs / El segon premi va ser per Laura Armengol (Solivella) i el premi jove va recaure en Pol Vallvé (Valls)

Imatge de membres del jurat, al Casal Popular La Turba, el passat 15 de desembre Imatge de membres del jurat, al Casal Popular La Turba, el passat 15 de desembre CASAL POPULAR LA TURBA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 10 Gener 2019 12:49

Un any més, el Casal Popular la Turba de Valls i l’Associació llumull, Accions Audiovisuals van convocar el concurs fotogràfic de Patrimoni Vallenc. El premi jove (de 150 €) va recaure en Pol Vallvé Pomés de Valls. El segon premi (de 200 €) per Laura Armengol Sardà de Solivella i la guanyadora i primer premi (de 300 €) del concurs va ser per Marina Paredes Joaquín de Reus.

Els premis s'entregaran aquest divendres 11 de gener al Pati de Sant Roc de l'Institut d'Estudis Vallencs a les 20:30h. Les fotografies guanyadores i un mostra de les fotografies presentades pels 28 participants estaran exposades fins al 20 al Pati de Sant Roc.

L’objectiu del concurs Patrimoni Vallenc, és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’un vessant artística com la fotografia. L’autor/a pot escollir qualsevol monument, edifici, escultura, pintura, document, paisatge rural, natural, urbà o element cultural pertanyent al terme municipal de Valls. Així com descobrir Valls per part dels seus convilatans.

El jurat del premi del 2018 estava format per Francesc Murillo (Historiador i especialista en Patrimoni Vallenc), Sònia Roca (Arquitecta i membre de la Comissió de Patrimoni), Lluís Frago (Geògraf i professor de Geografia Humana a la UB), Medir Cucurull (Fotògraf) i Jordi París (director del Museu de Valls). El jurat va fer la deliberació el passat divendres 15 de desembre en sessió oberta al Casal Popular La Turba.

La imatge del concurs

La imatge gràfica d’aquesta 13a edició del concurs fotogràfic vallenc és del dissenyador José Luis Tierraseca de Valls on segueix amb la línia minimalista i tipogràfica. Així doncs, fent proves i pensant sobre el tema de la fotografia va arribar a la conclusió de la simplicitat gestual que fem amb les mans quan ens volem referir a fer una fotografia. A partir d’aquí va compondre el cartell utilitzant una retícula basada en la regla dels tres terços. Sobre el color va optar pel color blau i el negre pel contrast visual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: