Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Floresta, l'Albada i Parc Riu Clar mantindran la seva tradicional Cavalcada dels Reis d'Orient

Les associacions de veïns van declinar l'oferiment de participar en la cavalcada de Ponent per raons logístiques i per mantenir una tradició que va començar a la Floresta fa prop de 40 anys

Membres de les associacions de veïns de La Floresta, l'Albada i Parc Riu Clar mostren el cartell de la cavalcada d'enguany Membres de les associacions de veïns de La Floresta, l'Albada i Parc Riu Clar mostren el cartell de la cavalcada d'enguany JOSEP CARTANYÀ
Cultura Josep Cartanyà
Dissabte, 05 Gener 2019 08:19

Un any més, i ja van sis, les associacions de veïns de la Floresta, l'Albada i Parc Riu Clar s'han unit per organitzar la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient que tindrà lloc aquest dissabte 5 de gener, a partir de les 19h. Com és tradicional, cada barri triarà un dels tres reis mags d'una rua que s'iniciarà a La Floresta, seguirà per l'Albada, Parc Riu Clar i tornarà a la Floresta. En acabar la rua, al local de l'AV La Floresta, Ses Majestats els tres Reis Mags d'Orient faran entrega dels regals a tots els nens i nenes.

Les tres associacions de veïns organitzadores van decidir declinar l'oferiment que els van fer les sis entitats veïnals que han recuperat enguany la Cavalcada dels Reis d'Orient de Ponent, que enllaçarà tots els barris situats entre Torreforta i Campclar, a partir de les 17h. El president de l'AV La Floresta, Miguel Ángel Cruz, explica que la principal raó per la qual van decidir no participar-hi és que "a la Floresta ja portem 40 anys d'aquesta cavalcada i els darrers 6 amb l'Albada i Parc Riu Clar, i ja és una tradició, que viuen tant els residents al barri com els familiars que viuen fora i venen expressament a veure-la". Cruz explica que "som barris multiculturals amb gent de molts orígens i la cavalcada és una manera que tenim perquè els més petits participin i coneguin els nostres costums i les nostres festes", alhora que recorda que "també hi ha molta gent gran que no pot o no vol anar a veure la cavalcada de Tarragona i prefereix la d'aquí, la de tota la vida".

A més, les tres associacions de veïns també van considerar que hi haurien molts incovenients logístics per enllaçar i allargar la cavalcada de Ponent amb la dels tres barris, donat que la T-11 segueix sent una barrera arquitectònica important entre les dues zones de Ponent.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: