Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 300 persones participen al tradicional brou de Nadal de Salou

L’alcalde felicita les festes als salouencs en el tradicional brou de Nadal a la Masia Catalana

Unes 300 persones s'han aplegat a la Masia Catalana de Salou per assistir al tradicional brou de Nadal Unes 300 persones s'han aplegat a la Masia Catalana de Salou per assistir al tradicional brou de Nadal CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Desembre 2018 20:41

Un bon gruix de ciutadans de Salou s’han acostat aquest migdia a la Masia Catalana de l’avinguda Carles Buïgas per mantenir viva la tradició nadalenca de tastar el brou, veure d’aprop l’actuació de Nadales del Cor Duorum a més de sentir les paraules de l’alcalde, qui- acompanyat de bona part dels regidors i regidores del consistori- ha volgut felicitar les festes en un missatge en nom de l’Ajuntament.

L’alcalde ha parlat dels valors de la solidaritat dels salouencs, a més d’afegir que aquestes dates “ens conviden també a reflexionar sobre l’autèntic missatge, perquè són molt adequades per a meditar i difondre els valors universals de pau, solidaritat i germanor; de generositat i de compromís amb les persones i famílies més necessitades, dels col·lectius més vulnerables, que pateixen dificultats; i que són els que necessiten d’un major esforç individual i col·lectiu per assolir unes millors condicions de vida”. En aquest sentit, Granados, ha assegurat que en aquesta lluita hi ha contribuït molt “la implicació de la societat civil salouenca i de la tasca del govern de l’Ajuntament que han propiciat que l’economia hagi seguit funcionant; que el turisme continuï i hem aconseguit tirar endavant grans projectes per a la ciutat i nous serveis”. El batlle també ha recordat com “ hem iniciat la redacció de molts projectes que signifiquen un canvi per Salou i que entraran en funcionament aquest 2019 i que ajudaran a que Salou sigui més social; a que hi hagi un clar benefici pels veïns i veïnes”, apuntava.

Per cloure el discurs, el batlle ha acabat amb un especial agraïment als joves del cor Duorum de l’escola de música, encarregats d’amenitzar amb unes nadales la vetllada, que ha continuat amb els regidors de govern i oposició servint el tradicional brou de Nadal als centenars de veïns que s’han acostat a la Masia Catalana.

En acabar el discurs, s’han servit més de 300 tasses de brou de Nadal entre els assistents, a més d'un pica pica amb pa torrat i embotit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: