Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'activitat cultural del Port de Tarragona s'impregna de solidaritat

El concert i la curs i la caminada a favor de la Marató de TV3 són les activitats destacades d'aquest cap de setmana.

Imatge d'arxiu d'una cursa solidària a favor de La Marató de TV3 Imatge d'arxiu d'una cursa solidària a favor de La Marató de TV3 ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 14 Desembre 2018 07:38

Aquest cap de  setmana el Teatret del Serrallo i el Moll de Costa seran l’escenari de diverses activitats de caràcter solidari amb La Marató de TV3.

La primera d'elles serà el concert solidari a favor de la Marató de TV3, que tindrà lloc aquest divendres 14 de desembre, a les 20:30h, al Teatret del Serrallo. Les invitacions es poden aconseguir al portal participo.cat i el mateix dia al vestíbul del Teatret. El concert està coorganitzat pel PortSolidari i el Teatret del Serrallo.

D'altra banda, el diumenge 16 de desembre, a partir de les 09:30h, s'ha programat una cursa de 5 km i una caminada de 4,4 km a favor de la Marató de TV3. Sortirà des del Moll de Costa. del Port de Tarragona. Les inscripcions es poden fer en línia a www.athleticevents.net o presencialment a la Rambla Francesc Macià 5 L1.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: