Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cinema celebra a Valls ‘El dia més curt’

Catalunya Film Festival i la Federació catalana de cineclubs proposa un dia de projeccions gratuïtes amb films de curta durada premiats arreu del món

Fotograma d'un dels films proposats per 'El dia més curt' Fotograma d'un dels films proposats per 'El dia més curt' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 13 Desembre 2018 10:26

‘El dia més curt’ és una proposta que realitza Catalunya Film Festival i la Federació catalana de cineclubs a Valls i que conta en realitzar projeccions gratuïtes amb cinema de curta durada, tant obres de nova creació com films de culte, amb pel•lícules provinents dels principals festivals catalans i premiats arreu del món, de diferents èpoques i gèneres.

El dijous 13 de desembres a les 21h s’iniciarà la projecció de Cine Club Valls en celebració amb ‘El dia més curt’. Es dedicarà la sessió a les projeccions de KM 0 i al vídeo musical català. . Amb el guanyador i Premi Nacional de Cinematografia, Isaki Lacuesta amb un curiós vídeo assaig que barreja ciència i sentiment; Amb un dels cineastes catalans internacionalment més reconeguts, Pere Portabella, amb un document gairebé desconegut, Poetes Catalans, amb Salvador Espriu o Joan Brossa. O les cineastes Carolina Astudillo (guanyadora del premi al millor documental a Màlaga amb el seu primer llarg) i Laia Ramos, ambdues sortides del Màster en Documental Creatiu (UAB), que ara està complint 20 anys.

Activitats a l'entorn del Trastorn de l'Espectre Autista (TEA)

Paral·lelament es duran a terme diverses activitats que començarà el divendres 14 de desembre, a les 19h a la Sala d’Actes amb la xerrada de la 12a exposició Fotogràfica de TEA de Jordi Saurí i la psicòloga especialista en trastorns autistes Ester Rovira Güell.

Dissabte 15 de desembre, a la Capella de Sant Roc s’inaugurarà l’’Esigueo translational’, de Clàudia Pagès. Pel que fa al diumenge 16 de desembre es clourà l’exposició ‘D’escarabats i d’altres coses’ del Dr. Francesc Español i Coll.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: