Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acaba la quarta edició del projecte ‘Grans actors i actrius comunitaris’ a Calafell

Es tracta d’un taller de teatre que gira al voltant dels principis de la convivència, i està adreçat a les persones grans

El taller de teatre va adreçat a gent gran i gira al voltant dels principis de la convivència El taller de teatre va adreçat a gent gran i gira al voltant dels principis de la convivència AJUNT. DE CALAFELL
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Desembre 2018 08:18

El projecte ‘Grans actors i actrius comunitaris’ ha finalitzat aquesta setmana una nova edició, i ja n’hi suma quatre. És un taller formatiu de teatre social, adreçat especialment a les persones grans, sobre els principis de la convivència en un entorn de diversitats de cultures, gèneres, històries de la vida... i propi de la societat actual.

A través de dinàmiques teatrals, realitzant jocs o exercicis, els participants s’acosten a la reflexió sobre tota classe de discriminacions, prejudicis i estereotips. El taller té una durada de 25 hores i és dinamitzat per Noé G. Montuenga.

L’activitat es va iniciar el 3 d’octubre, i el darrer 5 de desembre va finalitzar amb la representació de l’obra creada pels usuaris i presentada al centre cívic Cinema Iris. El pròxim 11 de desembre, a les 10:30h, se’n representarà una altra al pavelló poliesportiu Jaume Vilamajó de Segur de Calafell. Aquestes activitats són amb entrada oberta i gratuïta.

Enguany, el grup de Grans actrius comunitàries de Calafell ha participat en l’activitat Masterclass Teatre Fòrum Interseccional, organitzat per La Xixa Teatre a Barcelona, i on s’hi va presentar una de els obres amb les qual s’estava treballant al taller formatiu.

El projecte ‘Grans actors i actrius comunitaris’ és impulsat pel Pla local d’Acollida i Immigració, amb la col·laboració del programa municipal per a la gent gran ‘Posa-hi oli’, i enguany ha estat cofinançat pel contracte programa dels serveis socials de la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: