Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el Mercat de Nadal al celler Buil & Giné

Els dies 7 i 8 de desembre, de 10 a 19h, s'oferiran degustacions de productes de la terra, visites guiades tallers infantils o un curs de tast de vins

El Mercat de Nadal se celebrarà al celler Buil & Giné El Mercat de Nadal se celebrarà al celler Buil & Giné CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 06 Desembre 2018 00:14

Un any més, el celler Buil & Giné dona la benvinguda al Mercat de Nadal. Com cada any, aprofiten el Pont de la Puríssima per celebrar-lo, i aquest any serà els dies 7 i 8 de desembre. El mercat estarà obert de les 10:00 a les 19:00h. 

Al mercat, es podrà gaudir de les degustacions més especials de la mà de productors de la nostra terra: torrons, pernil, cava, licors, delicadeses, dolços, mel, i per suposat, molt de vi. A banda de degustacions gratuïtes, també es podran fer visites guiades, fer un curs de tast amb l'enòleg del celler i, per als més petits, divertir-se amb el taller infantil de manualitats.

Per a més informació i reserves, contacteu-nos per telèfon (977 83 98 10) o enviant un Mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: