Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospitalet de l’Infant acollirà el congrés anual de l’Asociación Española de Fotógrafos de Naturaleza

L'esdeveniment, previst del 6 al 8 de desembre i obert a tothom, reunirà fotògrafs de prestigi nacional i internacional, que oferiran conferències, audiovisuals, debats, trobades i sortides fotogràfiques

Imatge de la façana del Centre Cultural Infant Pere, que acollirà el congrés Imatge de la façana del Centre Cultural Infant Pere, que acollirà el congrés ROBERTO BUENO
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Desembre 2018 23:55

L’Hospitalet de l’Infant serà la seu del XXVI Congreso Anual de la Asociación Española de Fotógrafos de Naturaleza (AEFONA) els propers dies 6, 7 i 8 de desembre. En el marc d’aquest esdeveniment, que se celebrarà a les instal·lacions del Centre Cultural Infant Pere, s’oferiran diverses activitats obertes a tothom, no només als socis de l’entitat, com ara conferències, audiovisuals, ponències, debats, estands d’empreses del sector i una exposició.

Entre la dotzena de ponents que hi participaran, hi haurà fotògrafs de natura de renom en l’àmbit nacional i internacional, que donaran a conèixer els seus treballs més recents. En el programa d’actes destaquen, per exemple, les conferències de: José Benito Ruiz, Mario Súarez, Pere Soler, Oriol Alamany, el fotògraf i biòleg Jaime Culebras i Iñaki Relanzón.

En el transcurs del Congrés, així mateix, es presentaran tres llibres: 'Diario de un fótografo de la Naturaleza', de José Luis Gómez de Francisco; 'Érase un ratón, cuentos de un fotógrafo de naturaleza', de Ramiro Díaz; i 'Imaginando mundos', de Uge Fuertes.

A més, es presentarà oficialment la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura (SCFN) a la demarcació de Tarragona, es donarà a conèixer la comunitat internacional de joves fotògrafs de natura creada recentment (Young Nature Photographers) i s’organitzaran dues sortides fotogràfiques per Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, un municipi que disposa de 7.267 hectàrees de paratges protegits com Espais d’Interès Natural (EIN), la qual cosa representa el 70% de la seva extensió, segons destaca l’organització.

A les muntanyes de Vandellòs i l’Hospitalet de l‘Infant, precisament, està dedicat un dels articles del número 25 de IRIS, la prestigiosa revista anual d’AEFONA, que es presentarà durant la trobada. Aquest article és obra de Roberto Bueno, membre d’AEFONA i fotògraf establert a l’Hospitalet de l’Infant, que ha coordinat el Congrés i que es farà càrrec de les dues sortides fotogràfiques.

Tots els detalls del Congrés i el programa complet d’activitats, organitzades amb el suport de la Regidoria de Cultura i Patrimoni, es poden consultar a aquest web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: