Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra encara les festes de Nadal i Reis amb una agenda plena d’actes

A partir del 5 de desembre i fins al 13 de gener el municipi organitzarà un gran nombre d’activitats com espectacles infantils, la Gimcana d'aparadors o les visites al Far

Pla obert del Far de Torredembarra, on es realitzaran visites guiades del 6 al 9 de desembre Pla obert del Far de Torredembarra, on es realitzaran visites guiades del 6 al 9 de desembre CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Desembre 2018 10:24

Els mesos de desembre i gener arriben a Torredembarra amb un ventall molt variat d’activitats amb motiu nadalenc i per a tota la família. L’agenda començarà aquest dimecres 5 de desembre, amb l’inici de la Gimcana d’aparadors de Nadal, on els més petits han de trobar l’objecte intrús a les botigues del municipi. El dissabte 8 de desembre, a les 18h, a Cal Maiam, es podrà veure l’espectacle infantil ‘Explica’m un conte de Nadal’, per a nens i nenes a partir de tres anys.

Una de les activitats destacades són les visites guiades al Far de Torredembarra que es faran del 6 al 9 de desembre. Cal fer inscripció prèvia i reservar a la Regidoria de Turisme, a través del telèfon 977644580 o a la web www.turismetorredembarra.cat.

Passat el pont les activitats continuaran el divendres 14 de desembre, a les 21h a Cal Maiam, amb un l’espectacle de mescla de danses amb entrada gratuïta. I el dissabte 15 de desembre anirà carregat d’actes com la XV Trobada d’intercanvi de plaques de cava, a partir de les 10h, al Casal Municipal; el taller de Nadal i decoració de l’arbre, a les 16:30h a la plaça Josep Valls Ibern; ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove, a les 17h a la plaça Mossèn Joaquim Boronat; i com a acte central de la jornada, a les 18:30h a la plaça Josep Valls Ibern, s’encendrà l’arbre de Nadal i es farà una xocolatada a favor de la Marató de TV3.

Els actes continuaran les següents setmanes i s’estendran fins al 13 de gener. En total, s’organitzaran quasi una trentena d’activitats per celebrar les festes nadalenques a Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: