Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència 'Cop d'Estat, anticlericalisme i revolució al 1936' a Cambrils

La xerrada del Dr. Josep Sánchez Cervelló, catedràtic d'Història Contemporània de la URV, s'enmmarca dins de l'Any Cardenal Vidal i Barraquer i tindrà lloc aquest dimecres, a les 20h, al Centre Cultural

El catedràtic d'Història Contemporània de la URV, Josep Sánchez Cervelló, pronunciarà avui la conferència 'Cop d'Estat, anticlericalisme i revolució al 1936' El catedràtic d'Història Contemporània de la URV, Josep Sánchez Cervelló, pronunciarà avui la conferència 'Cop d'Estat, anticlericalisme i revolució al 1936' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Novembre 2018 08:14

Els actes per commemorar el 150è aniversari del cardenal Vidal i Barraquer continuaran aquest dimecres 21 de novembre, a les 20:00h, al Centre Cultural de Cambrils amb la conferència 'Cop d’Estat, anticlericalisme i revolució al 1936', a càrrec del Dr. Josep Sánchez Cervelló, degà de la Facultat de Lletres de la URV i catedràtic d'Història Contemporània del Departament d'Història i Història de l'Art de la URV.

L'acte també està inclòs dins del XIII Cicle de Memòria de Tardor organitzat pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils, l'Arxiu Municipal de Cambrils, el Museu d'Història de Cambrils i la Comissió Any Cardenal Vidal i Barraquer.

L’últim acte del novembre serà una taula rodona sobre l’humanisme i l’espiritualitat del cardenal, el dia 28, a les 20 hores, a la sala d'actes del Centre Cultural. L’acte comptarà amb la presència de Mn. Josep Raventós Giralt, rector de la Parròquia de Santa Maria de Cambrils (1985-2006) i coautor amb Albert Manent de l’Església clandestina a Catalunya durant la guerra civil 1936-1939. També hi intervindrà la Dra. Margarita Mauri Álvarez, professora d'Ètica de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i autora del llibre El pensament del cardenal Vidal i Barraquer.

El programa complet de l’Any Cardenal Vidal i Barraquer es pot consultar aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: