Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Trobada del Club de Lectura amb regust a vi a la Biblioteca de Cunit

El dilluns 19 de novembre, la Biblioteca Marta Mata acull una sessió per comentar 'Voliac 2004', un llibre que ens aproxima al món del vi del Priorat

L'escriptora Anna Molina estarà present dilluns en la trobada del Club de Lectura de Cunit per comentar el seu llibre 'Voliac 2004' L'escriptora Anna Molina estarà present dilluns en la trobada del Club de Lectura de Cunit per comentar el seu llibre 'Voliac 2004' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Novembre 2018 11:26

El proper dilluns 19 de novembre, a les 17:00 h, es realitzarà una sessió a la Biblioteca Marta Mata de Cunit per comentar el llibre 'Voliac 2004'. Amb motiu de la sisena edició del cicle ‘Biblioteques amb DO’ la biblioteca aprofita per fer una trobada del Club de Lectura amb una sessió dedicada al vi i el llibre d’Anna Molina.

Anna Molina és una escriptora que hi plasma en les seves obres un món creatiu particular. En ells hi expressa situacions extretes de la vida real i paisatges que fan entendre perquè cadascú és com és. 'Voliac 2004', en concret, aproxima al lector al món del vi del Priorat, i l’utilitza com a impuls de la narració.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: