Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal Riudomenc acull avui l'acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar 2018

La dotació econòmica total dels premis és de 3.900 euros i enguany s'hi han presentat 47 treballs

El Casal Riudomenc acollirà aquest divendres l'acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar 2018 El Casal Riudomenc acollirà aquest divendres l'acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar 2018 CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 16 Novembre 2018 08:49

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i l'Ajuntament de Riudoms organitzen l'acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar 2018, que tindrà lloc aquest divendres 16 de novembre, a les 20:00h, a la sala multiús del Casal Riudomenc. Els premis consten de sis modalitats: Investigació, Recerca juvenil, Documental fotogràfic, Narrativa breu, Pintura i Instagramers. La dotació econòmica total dels premis és de 3.900 euros i enguany s'hi han presentat 47 treballs.

Per donar un relleu important a la celebració de l'esdeveniment, que tant de prestigi dona a Riudoms, el lliurament dels premis es realitzarà enguany en el transcurs d'un sopar. L'acte comptarà amb l'actuació del grup de tabalers de la Colla de Diables de Riudoms i de l'Escola Municipal de Música.

Recordeu que els tiquets per assistir al sopar s'han de comprar a l'oficina del CERAP abans d'aquest dimecres 14 de novembre. Preu: 12 euros (socis) i 15 euros (no socis).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: