Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per al IV Concurs de Guitarra de Vila-seca

El concurs, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de novembre, compta amb dues categories en funció de l’edat dels alumnes

Imatge d'arxiu d'un alumne participant en el Concurs de Guitarra de Vila-seca Imatge d'arxiu d'un alumne participant en el Concurs de Guitarra de Vila-seca CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Novembre 2018 08:45

El Conservatori Professional de Música de Vila-seca, a través del departament de Guitarra, ha convocat la quarta edició del seu Concurs de Guitarra per a estudiants. El concurs tindrà lloc els dies 17 i 18 de novembre i comptarà amb dues categories: la Categoria I per a joves de 9 a 13 anys, i la Categoria II per a joves de 14 a 17 anys. Per a la Categoria I, l’alumne presentarà tres obres de lliure elecció, i per a la Categoria II s’han de presentar dues obres amb una duració màxima de 12 minuts. Aquesta categoria inclou, a més, una fase final en la qual els alumnes classificats hauran de presentar un repertori d’un màxim de 15 minuts.

Aquest concurs, que al llarg de les seves tres edicions anteriors s’ha mostrat com una eina pedagògica de gran importància, va néixer amb la voluntat d’afavorir la interpretació en escena i fomentar l’aprenentatge dels participants, a través de l’intercanvi d’experiències musicals i l’escolta de diferents formes d’interpretar les peces per part dels estudiants.

 

classes Conservatori Vila seca

 

A més dels premis per als tres guanyadors de cada categoria, tots els participants reben un diploma com a mostra del valor que té preparar-se un repertori i presentar-lo en escena. En aquest sentit, el cap del departament de Guitarra del Conservatori, Enrique Malo, afirma que “el Concurs és una activitat que permet que la música es traslladi de l’aula i l’habitació d’assaig a l’escenari, per tal d’arribar a un públic molt divers.”

De fet, a més dels premis que atorga el Conservatori, els guanyadors de les dues categories participaran en un concert dins els actes del Certamen Llobet a Barcelona i, per la seva banda, l’AMPA del Conservatori també atorga un premi especial al millor alumne del centre en cadascuna de les categories.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: