Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Trobada de Bandes Històriques a Reus

La plaça de la Llibertat serà l'escenari de la trobada d'aquest dissabte 20 d'octubre, a partir de les 19h

Baixada al santuari de Misericòrdia de Reus de la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia, en una imatge d'arxiu Baixada al santuari de Misericòrdia de Reus de la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 19 Octubre 2018 13:24

Aquest dissabte 20 d'octubre, a partir de les 19:00 h, tindrà lloc a la plaça de la Llibertat la 7a Trobada de Bandes Històriques, un acte obert a tothom que serà el preludi d’una cercavila posterior amb el següent recorregut: plaça del Pintor Fortuny, avinguda de Prat de la Riba, avinguda del President Companys, carrer de Sant Joan, tomb de ravals fins arribar al carrer del Fossar Vell, plaça de Sant Pere, carrer Major i plaça del Mercadal.

Un cop les bandes participants arribin a la cèntrica plaça, començarà una l’exhibició de lluïment i el lliurament de records a tots els participants. Per acabar l'acte, després de l'exhibició al Mercadal, continuarà la cercavila pel carrer de Jesús i el tomb de ravals fins arribar a la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia.

A la trobada hi participaran l’Asociación Artística Gallega “Rosalia de Castro“ (Cornellà del Llobregat), la Banda de Cornetas y Tambores Centuria 15+1 (L'Hospitalet del Llobregat), Banda de Gaitas de Boto Aragonesas (Saragossa) i la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia de Reus.

En cas de pluja l'acte tindrà lloc a la Sala Santa Llúcia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: