Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

XII Festival infantil-juvenil de dansa catalana aquest dissabte a Reus

Hi participaran els esbarts Santa Llúcia de Reus, Ramon d'Olzina de Vila-seca i el Ball de Bastons de Salou

Imatge d'arxiu dels bastoners de l'Esbart Santa Llúcia de Reus Imatge d'arxiu dels bastoners de l'Esbart Santa Llúcia de Reus CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 12 Octubre 2018 11:56

El proper dissabte, 13 d'octubre, a partir de les 18.00 h, tindrà lloc a la Sala Santa Llúcia (raval de Robuster, 34) la 12a edició de la tradicional Trobada d'Esbarts organitzada per l'Esbart Santa Llúcia i que compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal Reus Cultura. Enguany comptarà per primer cop amb un ball de bastons, rebent el nom de XII Festival infantil-juvenil de dansa catalana.

Hi participen l'Esbart Ramon d'Olzina de Vila-seca, el Ball de Bastons de Salou i l'Esbart Santa Llúcia de Reus. A les 17.00 h es farà la recepció del ball i l'esbart convidats i a les 18.00 h començaran els 18 balls que hi ha programats, intercalant les ballades de les tres entitats.

Els balls que interpretaran van des de la rapsòdia valenciana fins al punxonet de Santa Bàrbara de Tortosa, passant pel ball de gitanes del Vallès i la jota de Paüls, entre molts altres. L'activitat és d'entrada lliure fins a omplir l'aforament de la Sala Santa Llúcia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: