Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un llibre indaga sobre l'origen del nom del Serrallo

'El Serrallo. Origen del nom del barri de pescadors de Tarragona', de Vicent M. Garcia Llopis, es presenta aquest dijous 27 de setembre, a les 19h, al Teatret del Serrallo

Detall de la portada 'El Serrallo. Origen del nom del barri de pescadors de Tarragona', de Vicent M. Garcia Llopis Detall de la portada 'El Serrallo. Origen del nom del barri de pescadors de Tarragona', de Vicent M. Garcia Llopis CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 27 Setembre 2018 08:09

Coincidint amb la celebració del Dia Marítim Mundial, Vicent M. Garcia Llopis presentarà aquest dijous 27 de setembre, a les 19:00h, al Teatret del Serrallo el seu llibre 'El Serrallo. Origen del nom del barri de pescadors de Tarragona', editat per Nou Silva. Aquesta nova i singular obra és un assaig històric sobre l’origen del nom del barri de pescadors de Tarragona. L’autor mostra, amb la recerca i anàlisi de moltes i variades fonts documentals, que el topònim del raval mariner tarragoní té una relació directa amb la Guerra d’Àfrica (1859-1860).

Vicent M. Garcia Llopis (el Campello-Alacant, 1973) és un home de mar. Llicenciat en Geografia i patró d’Altura. Establert a Tarragona ja fa uns anys, treballa a Salvament Marítim. És un àvid lector, encuriosit entre d’altres matèries per la història no escrita. Aquesta és la seva primera obra publicada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: