Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència sobre Vidal i Barraquer i el catalanisme

El sacerdot historiador Mn. Ramon Corts y Blay faràrà la xerrada aquest dimarts 18 de setembre, a les 20h, al Centre Cultural de Cambrils

El sacerdot historiador Mn. Ramon Corts y Blay, en una imatge d'arxiu El sacerdot historiador Mn. Ramon Corts y Blay, en una imatge d'arxiu ARQUEBISBAT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Setembre 2018 07:45

Amb motiu dels actes de celebració de l'Any Cardenal Vidal i Barraquer, el sacerdot historiador i vicerector de l'Ateneu Universitari Sant Pacià de Barcelona, Mn. Ramon Corts i Blay impartirà la conferència 'Francesc d'Assís Vidal i Barraquer i el catalanisme', que tindrà lloc aquest dimarts 18 de setembre, a les 20:00h, al Centre Cultural de Cambrils.

Corts també és director de la Biblioteca Balmesiana i de la revista Analecta Sacra Tarraconensia i autor del llibre 'La qüestió catalana en l'Arxiu Secret del Vaticà. De la restauració a Primo de Rivera (1875-1923)'. Precisament la conferència de Ramon Corts i Blay arriba en un moment en què l'historiador es troba enmig d'un treball d'investigació de documents desclassificats del Vaticà que estan relacionats amb la vida i obra del cardenal Vidal i Barraquer.

L'acte d'avui està organitzat per l'Ajuntament de Cambrils i la Comissió Any cardenal Vidal i Barraquer.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: