Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nomad Festival torna a Salou

El passeig Jaume I serà l'escenari, del 13 al 16 de setembre, de concerts, activitats familiars i propostes culturals i gastronòmiques a l'aire lliure

Nomad Festival torna al passeig Jaume I de Salou amb quatre dies de música, foodtrucks i un complet Market de propostes de disseny Nomad Festival torna al passeig Jaume I de Salou amb quatre dies de música, foodtrucks i un complet Market de propostes de disseny NOMAD FESTIVAL
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 13 Setembre 2018 17:14

Nomad Festival, l’esdeveniment nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, arriba de nou a Salou, en una nova edició on tornarà a transformar el passeig de Jaume I. Del 13 al 16 de setembre, El festival portarà fins a Salou una experiència d’oci i cultura diferent, que obrirà de 17h a la 01h de la matinada dijous i divendres, i que s’ampliarà d'11h a 01h durant el cap de setmana.

La programació s’estructurarà en quatre àmbits per satisfer tot tipus de públic: la música, amb diversos concerts programats durant els quatre dies; el Market, amb marques independents d’àmbits com la moda, l’art o la decoració; la gastronomia, amb presència de foodtrucks que representaran l’streetfood o menjar de carrer de tot el món; i el Petit Nomad, un cuidat programa d’animació infantil pensat per a nens de totes les edats. L’entrada al recinte del Nomad Festival serà gratuïta els quatre dies de l’esdeveniment.

                                                                                   Foto: Albert Marcos                  Fastfood Nomad

La música, el cor del Nomad

La música en viu serà una part important de l’ànima de Nomad Festival a Salou, amb programació a l’escenari central durant els quatre dies de l’esdeveniment al passeig de Jaume I. Obriran foc dijous 13 de setembre els Juke Movie, amb el seu original concert interactiu en què transporten els espectadors al món del cinema a través de les bandes sonores. Divendres serà el torn del millor de la música negra expressada a través de les tres veus de de Future is Female, que actuaran a Salou a partir de les 23h.

                                                                                 Foto: Nomad Festival

Nomad nit

Els Singer Mornings faran un repàs als èxits internacionals de la música amb el seu espectacle dissabte a la nit, mentre que el punt i final als quatre dies de Nomad a Salou el posarà el cabaret d’Hecatombe, diumenge 16, a partir de les 22 h.

Programació de qualitat per a totes les edats

Un altre dels trets identitaris del Nomad Festival, la programació infantil de qualitat, estarà molt present a l’apartat de 'Petit Nomad', que oferirà activitats tots els dies. Els més petits podran gaudir de diversos tallers de pagament que els permetran convertir-se en artistes de circ, fer quadres de sorra, rodar a l’espai Giracat o pintar-se la cara, entre d’altres propostes, a més de divertir-se amb els espectacles infantils totalment gratuïts programats durant el cap de setmana.

El 'Petit Nomad 'a Salou comptarà amb l’actuació de la Turuleta Band, que oferirà el seu espectacle infantil el dissabte 15. Diumenge 16 tota la família es convertiran en pirates amb la increïble festa final que es farà al passeig Jaume I, a partir de les 19 h.

                                                                                Foto: Nomad Festival  Nomad Festival peluix

La diversió a Nomad Festival a Salou anirà encara més enllà, ja que els espectadors podran gaudir d’una classe de ioga gratuïta a l’Espigó del Moll el dissabte 15 al matí, així com d’una actuació del Ball de Bastons diumenge al migdia, entre d’altres propostes.

Una experiència de Shopping única

Fruit d’una treballada selecció a càrrec dels organitzadors del Nomad Festival, durant el cap de setmana hi haurà també la possibilitat de conèixer i comprar productes de diverses marques independents amb propostes innovadores i de qualitat en els àmbits de la moda i els complements. El Nomad Market aposta per les marques locals i conceptes com l’slowfashion.

La gastronomia de qualitat, acompanyada d’una bona estona a l’aire lliure amb una copa formen part també de la filosofia de Nomad Festival. Per això, cada dia es podrà gaudir de diverses foodtrucks amb propostes de menjar de qualitat i representatives de diferents cuines del món. Els col·laboradors Estrella Damm, Raimat i Sangria Mar & Sol estaran també presents en la barra que estarà oberta durant tots els dies, juntament amb un espai chill out on passar una estona tranquil·la, acompanyats d’una selecció de música ambient molt cuidada i pensada per a diferents moments del dia.

Una proposta itinerant

Nomad Festival neix de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència Nomad arreu del territori. Nomad Festival arriba a Salou després d’uns intensos mesos de gira en què ha passat per la Nau Bostik de Barcelona, Tortosa, Sant Feliu de Guíxols, Castelldefels, Cervera, Miami Platja i Guissona. La temporada 2018 de Nomad Festival es tancarà aquesta tardor amb una nova parada a la Nau Bostik de Barcelona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: