Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Solivella s'omple de color per commemorar el 275è aniversari de la festivitat del Sagrat Cor

Un any més, els carrers de la vila s'omplen de coloristes catifes

Solivella es va omplir dilluns de coloristes catifes per commemorar el 275è aniversari Solivella es va omplir dilluns de coloristes catifes per commemorar el 275è aniversari CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Setembre 2018 16:08

Solivella va viure aquest dilluns un esclat de color amb motiu de les festes del Sagrat Cor, que enguany celebren el 275è aniversari. El president de la Diputació, Josep Poblet, va assistir a la solemne missa concelebrada presidida per l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, un acte que ha aplegat nombroses persones a l'església parroquial. Abans, Poblet va visitar alguns dels carrers que s'engalanen amb catifes i altres ornaments en honor del Sagrat Cor. Ho va fer acompanyat de l'alcalde, Enric Capdevila, i la resta de la Corporació municipal; el diputat de la Diputació Mateu Montserrat, i del director tècnic de la Comissió de la festa, Josep M. Sans i Travé.

Sagrat Cor 275 anys

Durant els parlaments posteriors a la celebració, el president de la Diputació va ressaltar la importància d'aquesta commemoració extraordinària i d'una festivitat anual que, segons ha indicat, aplega tot el municipi a l'entorn d'un símbol patrimonial i identitari. L'acte, amb la participació del cor parroquial, ha anat seguit d'una ofrena floral a la Mare de Déu de la façana de l'església.

Poblet Solivella Sagrat Cor

Com cada any, la festa va cloure amb la processó del vespre, presidida també per l'arquebisbe, amb la participació de la Banda Unió Musical de Tarragona, els gralles Lus Xipellis, el Cor Parroquial i l'Associació de l'Apostolat de l'Oració.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: