Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El llibre ‘Josep Maria Poblet: Periodisme i acció’ es presentarà a Montblanc

El Museu Comarcal se suma a la Festa Major de la Verge de la Serra el dilluns 10 de setembre, a les 19:30h, al Casal Josa

Imatge exterior del Museu Comarcal de la Conca de Barberà Imatge exterior del Museu Comarcal de la Conca de Barberà CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Setembre 2018 10:49

El nou llibre del montblanquí Jaume Ferrer es titula ‘Josep Maria Poblet, Periodisme i acció’ i està dedicat a la vida d’aquest personatge, un catalanista que va viure el Montblanc d’entreguerres. El llibre es presentarà a la seu central del Museu Comarcal, Casal Josa, el pròxim dilluns 10 de setembre, a les 19:30h.

Hi participaran el president del Museu-Arxiu de Montblanc i Comarca, Josep Gomis, el catedràtic d’Història Contemporània de la UB, Andreu Mayayo, la professora de Literatura Catalana Contemporània de la UAB, Maria Campillo, l’autor del llibre, Jaume Ferrer i l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu.

L’acte, que commemorà el 120è aniversari del naixement de Josep Maria Poblet a Montblanc, s’inclou dins de les activitats festives en honor a la Verge de la Serra, que Montblanc celebra fins a l’11 de setembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: