Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Misteri als museus de Tarragona

Del 5 al 14 d’octubre es podrà participar en el ‘Cas de les 7 còpies`, un joc didàctic organitzat per diverses entitats i museus tarragonins

En el joc, el Museu del Port és un dels set equipaments que ha patit el robatori d'una de les peces de les seves exposicions En el joc, el Museu del Port és un dels set equipaments que ha patit el robatori d'una de les peces de les seves exposicions MUSEU DEL PORT
Cultura Laia Molné
Dimecres, 05 Setembre 2018 12:48

Un reconegut lladre Internacional, Jean-Pierre Bonart, ha robat 7 peces dels diferents centres museístics i sales d’exposicions de Tarragona. Així és com començà ‘El cas de les 7 còpies’ una iniciativa de set museus i sales expositives de la ciutat que oferiran al públic un misteri a resoldre del 5 al 14 d’octubre. Per fer-ho s’haurà de descobrir quina peça de cada museu s’ha canviat per una de falsa, per aconseguir-ho cada centre oferirà pistes als seus jugadors.

Aquesta activitat, que té la intenció d’atreure públics més joves i no tan propensos a visitar aquest tipus de museus, s’haurà de fer en equips de màxim 6 persones i l’últim dia, el 14 d’octubre a les 12h, es resoldra el misteri final davant del Tingaldo 4 de port. A més, els museus donaran regals de participació per visitar tots els centres i regals als grups que resolguin més ràpidament el misteri.

En aquesta activitat participen el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu d’Història de Tarragona, el Museu del Port de Tarragona, el Museu Diocesà de Tarragona, el Museu d’Art Modern, el Museu Bíblic Tarraconense i CaixaForum Tarragona.

El robatori als Museus

Segons la policia, el lladre internacional Jean-Pierre Bonart ha actuat a Tarragona. El lladre s’ha endut algunes peces dels diferents centres museístics i sales d’exposició de la ciutat per introduir-les al mercat il•legal.

La policia sospita que el lladre s’ha emportat una peça de cada institució i l’ha substituït per una còpia idèntica. La investigació se centra ara a determinar quines han estat les peces robades i en quin lloc de Tarragona estan amagades.

Per participar a l'activitat s’ha de realitzar una inscripció prèvia a través d’aquest formulari. L'inscripció serà gratuïta pels participants i l’ordre de visita als museus no afecta la resolució del cas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: