Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 1.000 curtmetratges inscrits al FICVI

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) treballa en la selecció dels curts finalistes que es podran veure del 20 al 28 d'octubre

Imatge d'arxiu de públic assistent al Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) Imatge d'arxiu de públic assistent al Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Setembre 2018 16:29

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) ha tancat el període d'inscripció de la seva tercera edició amb un total de 1.104 curtmetratges inscrits, superant així el nombre d'inscripcions de la segona edició en la qual es van presentar un total de 978 obres.

S'han presentat curtmetratges d'arreu del món: Catalunya i Espanya, França, Argentina, Bòsnia Hercegovina, Brasil, Algèria, Sèrbia, Mèxic, Colòmbia, Canadà, Xile, Itàlia, Perú, Rússia, Iran, Uruguai, Suïssa, Alemanya, Estats Units, Afganistan, Macedònia, Corea del Sud, Nova Zelanda, Regne Unit, Costa Rica, Ucraïna, Xina, Iraq, Kazakhstan, Romania, Grècia, Finlàndia, Bulgària, Japó, Eslovènia, Bèlgica, Taiwan, Austràlia, Turquia, Polònia, Israel, El Marroc, Suècia, Hongria, Índia.

S’està treballant en el procés de selecció dels curtmetratges finalistes i properament es presentarà la llista dels finalistes que es podran veure durant el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca, que tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras entre els dies 20 i 28 d’octubre.

 

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: