Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El poble medieval de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’omplirà de vida amb la XX Rústic Festa

Aquest esdeveniment familiar tindrà lloc el 25 d’agost a la Masia de Castelló / La Nit de Trobadors de Lluna se celebrarà el 24 d’agost

Una de les múltiples activitats de la Rústic Festa de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant. Una de les múltiples activitats de la Rústic Festa de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant. CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 23 Agost 2018 09:38

Castelló és un nucli medieval gairebé deshabilitat del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Per mantenir-lo viu el 25 d’agost es celebra la vintena edició de la Rústic Festa. L'Associació Masia de Castelló, que és l’entitat que organitza aquest esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ha programat per aquest dia diverses propostes adreçades al públic familiar. 

Aquests actes començaran a les 17.30 hores i duraran fins a la matinada. Per als més petits, hi haurà jocs tradicionals, tallers i espectacles infantils (Matito i la grandíssima roda de fira, Circ amb la Companyia Passabarret i el grup d’animació musical Xiula). També a la tarda, com a novetat, de les 18 a les 20 h, s’hi oferiran activitats sota el títol «Explora les emocions: coaching lúdic, mindfulness, meditació infantil i per a adults» en una de les cases rehabilitades (per participar-hi, cal porta roba còmoda, màrfega, tovallola o manta).

I per a la nit, a partir de les 22 hores, hi ha programada la Trobada d'Acordionistes, amb la participació d’acordionistes locals, dels Dolçainers del País Valencià (Josemi Sánchez i Eduard Caballer) i dels Acordionistes del Pirineu (Artur Blasco i Marien de Casimiro); i música tradicional amb harmònica (a càrrec de Ramon Closa, Jaume March i Joan Roca). Per acabar, a partir de la mitjanit, pujaran a l’escenari Belda i Marc Serrats i Dj del Terreno.

Les entrades costen 10 euros per als adults; i 6 euros per als infants de 4 a 10 anys (per als menors de 4 anys l’entrada és gratuïta). Si es compren de manera anticipada (a través del web www.masiacastello.cat), els preus són de 8 i 5 euros, respectivament.

El 24 d’agost, la Nit de Trobadors de Lluna

El divendres 24 d’agost, un dia abans de la XX Rústic, la Masia de Castelló acollirà la Nit de Trobadors de Lluna. En el marc d’aquest acte cultural, hi actuaran, a partir de les 22h, la soprano Susanna Sarrà; Olga Prats, amb el seu violoncel i contrabaix; Marcel Pascual, al violí; Miquel Javaloy, a la guitarra; i Josep González, amb la seva veu i la seva guitarra.

El preu de l’entrada per assistir a la Nit de Trobadors de Lluna és de 6 euros. Per als adults s’ofereix un abonament, que inclou l’entrada a la Rústic i a la Nit dels Trobadors de Lluna, per 14 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: