Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Petitet’ es projectarà a la Pedrera de l’Elies de Roda de Berà

El film, guardonat al FIC-CAT, és podrà veure el proper dissabte a les 22h

Joan Ximénez Valentí, protagonista del documental 'Petitet'. Joan Ximénez Valentí, protagonista del documental 'Petitet'. CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 16 Agost 2018 10:09

L’emblemàtica Pedrera de l’Elies de Roda de Berà acollirà la projecció del documental ‘Petitet’ de Carles Bosch, aquest proper dissabte 18 d’agost, a les 22:00h. La projecció s’emmarca dins del programa ‘Estiu a la Pedrera’, promogut per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà.

‘Petitet’, coproduïda per Lastor Media i TVC, va ser guardonada al FIC-CAT 2018 amb el Premi Millor Documental, atorgat pel Jurat, i el Premi del Públic. L’obra explica la història de Joan Ximénez Valentí -conegut com ‘El Petitet’- ex-músic gitano barceloní fill d’un dels ‘palmeros’ del mític Peret, el qual va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba a l’escenari d’un gran teatre de la ciutat i, ara, per complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos –genials però poc disciplinats- i aconseguir que s’entenguin amb una orquestra simfònica. És una història d’esforç, de constància i de superació personal que no deixarà indiferent a ningú.

La presentació, que serà a càrrec d’Antonio Barrero, director del FICCAT, comptarà amb la presència del protagonista, Joan Ximénez ‘El Petitet’, qui no va dubtar en cap moment de tornar a Roda de Berà per explicar com va viure tot el procés del documental en primera persona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: