Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La gira Nintendo #SwitchTour torna aquest cap de setmana a Segur de Calafell

L'agència Màrqueting Land ha estat l'encarregada de dissenyar la gira que recorre aquest estiu 16 ciutats de la geografia espanyola

Nens i nenes jugant a l'interior d'un espai de la gira Nintendo #SwitchTour, a Segur de Calafell Nens i nenes jugant a l'interior d'un espai de la gira Nintendo #SwitchTour, a Segur de Calafell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Juliol 2018 10:28

Després d'haver visitat ja set ciutats, la gira #SwitchTour arriba avui a Calafell amb un convidat d'excepció, la Federació Catalana de Tennis, institució compromesa amb la promoció del tennis i el foment de l'esport entre els nens, que demostrarà les virtuts de l'esport de raqueta amb l'estrella de la gira, Mario Tennis Aces. La parada a Tarragona del #SwitchTour s'ubica al Port Esportiu Segur de Calafell; la instal·lació, -dissenyada per l'agència Màrqueting Land-, estarà obert al públic divendres, dissabte i diumenge de 18 a 24 hores.

L'espai #SwitchTour de Nintendo consisteix en una estructura mòbil que, un cop desplegada, conforma una zona dividida en dues carpes i un camió pantalla, amb aire condicionat, més un espai a peu de carrer, i que inclou un total de 43 llocs de joc, és a dir, 43 consoles amb multitud de jocs perquè fins a 100 persones puguin jugar al mateix temps.

Un espectacular camió de 35 tones i 14 metres de llarg, similar als que s'utilitzen en la F1, recorre durant juliol, agost i setembre 16 ciutats turístiques espanyoles, de manera que es puguin testar in situ els últims llançaments per a Nintendo Switch. En 2017 més de 200.000 persones es van acostar a l'enorme tràiler vermell del #SwitchTour per comprovar en persona les capacitats de la Nintendo Switch gràcies a la gira concebuda per a tot l'Estat per l'agència Màrqueting Land.

Calafell, primera parada a Catalunya

La primera ciutat catalana a rebre #SwitchTour és Calafell, i després d'aquesta parada, visitarà Barcelona (2-4 d'agost) com a preàmbul d'un llarg camí fins a Astúries per continuar el seu viatge per la resta d'Espanya. Fins a mitjans de setembre acumularà més de 4.000 quilòmetres i 270 hores de joc. Al final del #SwitchTour al setembre, Nintendo sortejarà 5 Nintendo Switch entre tots els assistents.

Des que fa més d'una dècada naixés Wii, la consola que va marcar un abans i un després en el sector dels videojocs i en el reeixit llançament ja va participar Màrqueting Land, Nintendo ha seguit encarregant a aquesta agència les accions de demostració dels seus productes, tant consoles com jocs, a Espanya i Portugal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: