Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc envoltarà la muralla medieval amb una gran sardana

'Abracem la muralla' se celebrarà aquest dissabte 21 de juliol, a les 19h, i és un dels actes centrals de la Capital de la Sardana 2018

Ballada simultània de sardanes, amb 850 escolars repartits en 40 anelles, que va tenir lloc, el passat 23 de març, a Montblanc Ballada simultània de sardanes, amb 850 escolars repartits en 40 anelles, que va tenir lloc, el passat 23 de març, a Montblanc CAPITAL DE LA SARDANA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 20 Juliol 2018 18:59

Montblanc celebrarà, aquest dissabte 21 de juliol, a les 19:00 hores, un dels actes centrals de la Capital de la Sardana 2018: 'Abracem la muralla'. La muralla del segle XIV té un perímetre de 1,4 quilòmetres i 30 torres, i calen 1.500 persones per encerclar-la.

L’Ajuntament de Montblanc, el Grup Sardanista de Montblanc i la Confederació Sardanista de Catalunya organitzen el repte, durant el qual els participants vinguts d’arreu ballin la sardana de la capitalitat, interpretada en directe.

'Abracem la sardana' coincideix amb la trobada anual de joves d’ERC, l’Acampada Jove. Un cop finalitzi, la Cobla Principal de Tarragona oferirà una ballada a la plaça de Sant Francesc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: