Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per les Festes del Barri Fortuny

El barri reusenc ha programat aquest cap de setmana una vintena d'actes per a tothom

Imatge d'arxiu de les festes del Barri Fortuny de Reus Imatge d'arxiu de les festes del Barri Fortuny de Reus ARXIU / AV BARRI FORTUNY
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 19 Juliol 2018 19:31

L'Associació de veïns del Barri Fortuny organitza un any més les festes del barri reusenc que tindran lloc aquest cap de setmana, del divendres 20 al diumenge 22 de juliol. Serà més d'una vintena d'actes programats per a aquests tres dies, on es poden trobar activitats culturals, esportives, concursos, espectacles en directe per a totes les edats, atraccions de fira, tres nits de ball, una concentració gegantera, entre moltes altres.

Des de l'associació destaquen la importància de les festes de barri: "Per a nosaltres són dies on es reflecteix la col·laboració, el respecte, la convivència i el civisme, per tot això seguim apostant per una festa molt diversa tant per a grans com per a petits".

El circ dona el tret de sortida

Aquest divendres 20 de juliol, a partir de les 18:45h, s'iniciaran les festes amb un taller gratuït de circ per als més petits, a càrrec de Reus circ Social, A les 19:00h, tindrà lloc un berenar de coca amb moscatell per la Tercera edat, acompanyat per l'actuació del Grup Mediterrani. Cap a les 20:30h, la Banda Verge de Misericòrdia recorrerà els carrers del barri.

El pregó

A les 21h, tindrà lloc el pregó de festes a càrrec d'Oriol Tarragó, un dels dissenyadors de so més importants del país. Per acabar la primera jornada, a les 22:30h, els veïns i veïnes podran gaudir d'un agradable concert de rumba amb el grup Klaveriones.

L'endemà dissabte 21 de juliol, després dels tradicionals avisos pirotècnics, a les 9.30h, es farà la tradicional exhibició de la banda La Rosa de Reus i, a les 10:00h, es farà un esmorzar popular, amb llonganissa a la brasa i pa. Serà a la tarda quan es duran a terme, a partir de les 19:00h, tallers per als més menuts acompanyat del Campi -la mascota de la FAVR- i amb un gran berenar de coca amb ocolata i suc.

Nit de Festa Eivissenca

Ja ben entrada la nit, cap a les 21:00h, es durà a terme el concurs de truites, que continuarà amb un gran sopar popular a la plaça, a les 22h, tematitzada sota el concepte de "Festa Eivissenca'. Per participar-hi, es recomana vestir de blanc per l'ocasió.

Els actes del dissabte finalitzaran cap a la mitjanit, amb l'actuació de l'orquestra de La Nueva Era, a la plaça Gabriel Ferrater i Soler, després del sopar popular.

Concentració de cotxe clàssics i vermutada

El diumenge 22 de juliol, a les 11:45h, tindrà lloc la concentració de cotxes clàssics i, a les 12.30h, la vermutada popular amb l'actuació del grup Amanecer Rociero. 

Recta final

A les 18:30h, tindrà lloc la plantada i la cercavila gegantera amb diferents colles de les comarques tarragonines. A les 20:00h, la Sala New York de Reus farà una exhibició de ball i, a les 21:30h, el grup Zadit tancarà la programació de les festes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: