Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla dona vida a la Vil·la romana dels Munts amb el teatre

El festival 'Escena Altafulla' es celebrarà el cap de setmana del 28 i 29 de juliol / Les obres programades pel divendres 27 queden suspeses

Presentació de la tercera edició de 'Escena Altafulla' Presentació de la tercera edició de 'Escena Altafulla' LAIA MOLNÉ
Cultura Laia Molné
Dimecres, 25 Juliol 2018 19:09

Altafulla acabarà el mes de juliol amb la tercera edició del festival ‘Escena Altafulla’ que pretén recuperar les arts escèniques, les quals, segons la regidora de cultura del municipi, Montse Castellarnau, havien quedat resguardades a un segon pla. El festival, en un principi programat pels dies 27, 28 i 29 de juliol, queda reduït en les últimes dues jornades, ja que les dues obres que s’havien de realitzar el divendres 27 han quedat suspeses per “motius aliens al festival”, assegurava la directora artística del festival, Anna Estrada.

La particularitat d’aquest festival, és que algunes de les obres es realitzen a la Vil·la romana dels Munts, al terme d’Altafulla. D’aquesta manera es té la intenció, segons declarava la regidora de cultura d’Altafulla, de “donar a conèixer les arts escèniques amb una qualitat excepcional”.

El 28 i el 29 del matí es comptarà amb dues classes magistrals, de 4 hores cadascuna, a càrrec del director teatral Geoff Colman; la primera dedicada Shakespeare des d’una basant contemporània i la segona al personatge de Sara Kane. En els dos casos els participants hauran de dur els seus propis monòlegs que seran analitzats i estudiats. El preu per una classe serà de 25€ i 40€ per les dues, en cas de voler anar d’oient el preu seran 10€ per classe.

Durant la jornada de la tarda i el vespre del 28 es realitzarà, a les 19h al Parc de Voramar i de manera gratuïta, l’espectacle infantil ‘Llepafils’, dedicat als nens i el menjar. Seguidament a les 22h a la Vil·la romana dels Munts s’exposarà l’obra de cant i comèdia de Maria Molins ‘La Cabareta’. Pel que fa a la tarda del 29 de juliol, a les 19h, al Parc de Voramar es podrà veure l’obra ‘Conseqüència’ que explora a través del moviment la realitat i la ficció. El festival s’acomiadarà amb Alberto San Juan, a les 22h als Munts, amb un viatge a l’Espanya postfranquista a través dels poetes de l’època.

Les entrades, a excepció de les classes magistrals, tindran un preu de 15€ per obra, 25€ si es volen veure dues obres i 30€ per les tres. Les entrades es poden comprar a través de Tarraco Tickets, a la plaça del pou i la plaça dels vents d’Altafulla o una hora abans on es realitzi l’actuació fins a esgotar existències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: