Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller’ torna a les festes del Barri del Port

Es manté una segona fase per Sant Magí amb canvi d’ubicació a la plaça de les Cols

La Cucafera torna a obrir el càsting per buscar princesa i cavaller en dues fases La Cucafera torna a obrir el càsting per buscar princesa i cavaller en dues fases ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Juliol 2018 18:12

El càsting ‘La Cucafera busca princesa i cavaller 2018’ es realitzarà enguany en dues fases, una a les festes del Barri del Port i l’altra per Sant Magí amb el termini d’inscripcions ja obert.

L’esdeveniment, mitjançant el qual l’entitat escull cada any el cavaller i la princesa que representaran la llegenda de la Cucafera en l’acte ‘La Cucafera Baixa’ per Santa Tecla -15 de setembre- torna als seus orígens, les festes del Barri del Port, amb una primera fase dissabte, 28 de juliol, a les 19h, al carrer Sant Miquel on es coneixeran els candidats i candidates inscrits fins al primer termini ja obert. L’altra fase i definitiva es manté per Sant Magí, el 12 d’agost, a les 19h, tot i que amb canvi d’ubicació a la Plaça de les Cols on sortiran escollits els dos guanyadors per decisió del jurat.

Per participar és necessari tenir entre 6 i 12 anys i que els pares/mares contactin per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 27 de juliol (1r termini) o abans del 3 d'agost (2n termini) per reomplir un formulari d'inscripció i rebre detalls i instruccions sobre el càsting.

Cal recordar que dijous, 26 de juliol, i també en el marc de les Festes del Barri del Port 2018, la Cucafera farà la seva primera aparició en l'acte ‘La Despertada de la Cucafera’, com a primer passatge de la llegenda, retornant a la ciutat i atemorint a tothom. La sortida des de la Plaça Mitja Lluna serà a les 19h amb recorregut pels carrers del barri.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: