Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Òmnium Baix Penedès celebra el primer aniversari

L'entitat ho celebra aquest divendres 13 de juliol, a les 19:30h, amb una conferència-col.loqui de l'activista i empresari Ramir de Porrata, que es farà a la Sala Tívoli del Vendrell

Cartell anunciador de la conferència-col.loqui de l'activista i empresari Ramir de Porrata, que es farà aquest divendres al Vendrell per celebrar l'aniversari Cartell anunciador de la conferència-col.loqui de l'activista i empresari Ramir de Porrata, que es farà aquest divendres al Vendrell per celebrar l'aniversari ÒMNIUM DEL BAIX PENEDÈS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 13 Juliol 2018 08:42

La presència de l’Òmnium Cultural al Baix Penedès ja compta amb un any d’existència, i ho celebraran amb una conferència protagonitzada per l’emprenedor i empresari Ramir de Porrata. L’acte, obert a tothom, es farà al Vendrell, el divendres 13 de juliol, a les 19’30h, a la sala d’actes (Sala Tívoli) de l’Escola Municipal de Música Pau Casals.

El convidat

Ramir de Porrata-Dòria sempre ha cregut en la importància que tenia la ciutadania en tot el procés cap a la República. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona, té un màster en enginyeria de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i és doctor en aquesta disciplina per la mateixa universitat. És també cofundador i CEO de l'empresa Keonn. Fou responsable d'Anàlisi Estratègica i vicepresident del Cercle Català de Negocis i autor de l'estudi Cap a on s'encamina Espanya? L'any 2017 fou el candidat número 62 per la llista de Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Entre les seves opinions, diu: ”la massa social dels partidaris de la República ha crescut, amb més de 2 milions de vots, la nostra capacitat mobilitzadora continua sent extraordinària, i molta gent té una energia desbordant per actuar, per treballar per la República.”

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: