Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Internacional de Música Pau Casals i la visita al Mas Miró, plats forts de juliol al 'Paisatge dels Genis'

Completen les activitats especials de la Ruta del Paisatge dels Genis la nova visita guiada per a grups del Reus Modernista i el curs de pintura paisatge d'Horta de Sant Joan, entre altres

Imatge d'arxiu d'una de les activitats al Museu Pau Casals del Vendrell Imatge d'arxiu d'una de les activitats al Museu Pau Casals del Vendrell FUNDACIÓ PAU CASALS
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 12 Juliol 2018 12:21

A l’estiu museus, centres culturals, edificis singulars, festivals i empreses de guiatges amplien els horaris i programen activitats especials per gaudir de l’art, la cultura, la gastronomia, la natura i l’esport en família o en grup a la 'Ruta del Paisatge dels Genis' a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.

La nova visita al Mas Miró

Mont-roig del Camp ofereix com a grans novetats la visita al Mas Miró, la casa i taller de Joan Miró, que programa visites guiades durant el mes de juliol, i la ruta 'El paisatge emocional de Miró' que proposa un recorregut amb audioguia pels paisatges de Mont-roig que van inspirar les obres de l’artista. La ruta inclou a més del Mas Miró, les visites a l’ermita Mare de Déu de la Roca, la platja de la Pixerota i el poble de Mont-roig.

Taller Miró Mont roig

Aquest mes de juliol, Mont-roig Miami Turisme ofereix un programa d'excursions guiades per conèixer la història de Mont-roig i el paisatge que va captivar a Joan Miró, que inclouen també la visita al Mas Miró. A més, torna per als més atrevits, l’activitat Escape Room “Operació Joan Miró”, el primer escape Room outdoor i en plena natura.

El festival Pau Casals, cita obligada al Vendrell

La cita obligada al Vendrell arriba com cada any de la mà del Festival internacional de música Pau Casals, del 13 al 24 de juliol, que celebra enguany la seva 38 edició. En el marc del festival, el Museu Pau Casals programa l’activitat 'Mar de Sons i vi' que comença amb la visita als museus i acaba al jardí gaudint d'un tast de vins tot escoltant una petita audició de violoncel, així com els maridatges musicals als jardins del museu.

Reus Modernista i paisatges "Picassians" a Horta

Per la seva banda, Reus ofereix la nova vista guiada per a grups Reus Modernista, de Gaudí a Domènech i Montaner que inclou l’Institut Pere Mata, la Ruta del Modernisme i el Gaudí Centre. També programa l’activitat especial per a famílies al Gaudí Centre 'Observem, escoltem i toquem en família', que inclou un taller de trencadís.

Aquest juliol també s'amplien les visites guiades a l’edifici modernista de la Casa Navàs.

A Horta de Sant Joan, es programa per primer cop el curs de pintura paisatge d’Horta, del 21 al 25 de juliol, una experiència inspiradora en paisatges Picassians.

Per als que prefereixen fer les visites al seu aire, obren portes amb horaris ampliats els museus i centres culturals de la Ruta del Paisatge dels Genis: Gaudí Centre, Mas Miró, Museu Pau Casals, Casa Nadiua i Centre Picasso; i els edificis emblemàtics vinculats als genis: Institut Pere Mata i Campanar de l’església Prioral a Reus, Ermita Mare de Déu de la Roca a Mont-roig del Camp i Convent de Sant Salvador a Horta de Sant Joan.
Activitats gastronòmiques i actives complementen l’oferta del Paisatge dels Genis amb la ruta del vermut a Reus; visites d’enoturisme al Vendrell; cicloturisme, senderisme i esports nàutics a Mont-roig Miami; i via verda en bicicleta, senderisme i altres activitats al Parc Natural dels Ports a Horta de Sant Joan.

Detalls pràctics de les activitats especials

Visita guiada al Mas Miró – Mont-roig Miami
• Dimecres 11,18 i 25 i dissabtes 14,21 i 28 de juliol, de 18:30 a 19:30 hores
• Informació: infomasmiro.com; 977179158
• No cal fer reserva prèvia

Excursions guiades per conèixer la història de Mont-roig i el paisatge que va captivar a Joan Miró – Mont-roig Miami
• Divendres 13, 20 i 27 de juliol, de 9:30 a 13:30 hores
• PVP: 11€/adults i 5€ nens de 8 a 12 anys
• Informació i venda de tiquets: turismemont-roig.com; 977810978

Escape Room “Operació Joan Miró” – Mont-roig Miami
• Diumenge 29 de juliol, a les 10:30 hores
• PVP: 10€/adults i nens a partir de 8 anys
• Informació i venda de tiquets: turismemont-roig.com; 977810978

Reus Modernista, de Gaudí a Domènech i Montaner – per a grups - Reus
• Cal fer reserva prèvia amb antelació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; 977010670
Observem, escoltem i toquem en família – per famílies- Reus
• Diumenge 15 de juliol, a les 11 a les 12:30 hores
• PVP: 4€
• Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; 977010670

Visites guiades a Casa Navàs - Reus
• De dilluns a dissabte a les 11, 12, 13, 17, 18 i 19 hores i diumenges a les 11, 12 i 13 hores
• PVP: 4€
• Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; 977010670

• Divendres 20 de juliol, a les 20 hores
• Informació i reserves: museupaucasals.org; 977684276

Maridatges musicals als jardins del museu – El Vendrell
• Dimarts 31 de juliol, a les 20 hores
• Informació i reserves: museupaucasals.org; 977684276

Curs de pintura paisatge d’Horta
• Del 21 al 25 de juliol amb sessions matinals i de tarda
• Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; 934515634

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: