Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nou llibre de Joan Cavallé serà l'últim que es presentarà a la Llibreria de la Rambla

La històrica llibreria tarragonina tancarà les seves portes amb la presentació de 'La ciutat i alguna gent que hi viu', aquest dimarts 26 de juny, a les 19:30h

Imatge d'arxiu de la ruta literària Josep Anton Baixeras, amb parada a la Llibreria de la Rambla Imatge d'arxiu de la ruta literària Josep Anton Baixeras, amb parada a la Llibreria de la Rambla LLIBRERIA DE LA RAMBLA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Juny 2018 16:46

La Llibreria de la Rambla, de Tarragona, acollirà aquest dimarts, 26 de juny, a les 19:30h, l'acte de presentació del llibre 'La ciutat i alguna gent que hi viu' de Joan Cavallé, que s'ha publicat a la col·lecció del La Gent del Llamp, que edita Cossetània edicions. La presentació del llibre tindrà un caràcter especial, donat que aquesta presentació coincidirà amb el tancament de la històrica llibreria nascuda el 1968. Molts llibres i pocs lectors, segons sembla, un dels factors principals que han provocat aquesta decisió. 

L'escriptora vallenca i professora de la URV, Margarida Aritzeta, serà l'encarregada de prensentar el llibre de Cavallé.

Es tracta d'un recull de relats, que estan agrupats en dos apartats. El primer, que és el que dona títol al volum, consisteix en uns quants relats llargs que, d'una manera o d'una altra, volen parlar d'una ciutat a través dels seus habitants. No de tots els seus habitants, sinó d'alguns de molt peculiars. Hi ha una dona que viu sola en una casa molt gran i col·lecciona ampolletes de perfum d'aquelles de promoció. Hi ha un funcionari molt estricte que no en passa ni una als administrats. Hi ha un atleta txetxè que es guanya la vida entre nosaltres fent de lampista. També hi ha un brocanter que se sorprèn del valor que la gent dona a les coses que ell ven. I hi ha molta gent anònima que pul·lula pels nostres carrers i als nostres bars.

El segon aplec de relats es diu 'Vides breus'. Són contes molt breus en tots els quals he volgut condensar una idea o, sovint, una vida.

Aquest és un tast d'un dels contes inclosos en el llibre de Joan Cavallé.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: