Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès celebra el Cicle Gaudí

L’Auditori Salbà acollirà la pel·lícula ‘Una mujer fantástica’, aquest diumenge 24 de juny, a les 19h

Fotograma de la pel·lícula ‘Una mujer fantástica’ de Sebastián Lelio Fotograma de la pel·lícula ‘Una mujer fantástica’ de Sebastián Lelio CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Juny 2018 17:36

El Cicle Gaudí consisteix en un circuit estable de cinema català que cada mes presenta una pel·lícula de producció catalana, i d’estrena molt recent, a un preu molt ajustat per tal que aquesta tingui una major difusió.

Així doncs, dins el marc del Cicle Gaudí, arriba aquest diumenge a la Bisbal del Penedès la pel·lícula ‘Una mujer fantástica’ de Sebastián Lelio que va ser estrenada el passat setembre. El film narra la història de Marina, una dona transgènere que després de la mort sobtada de la seva parella es veu obligada a enfrontar-se a les sospites, prejudicis i violència de la seva família, que la considera una aberració per ser una dona transgènere. Marina haurà de lluitar i resistir per arribar a ser una dona fantàstica.

La projecció tindrà lloc el diumenge 24 de juny, a les 19:00 hores, al Centre Municipal de Cultura/ Auditori Sala Salbà. L’entrada té un preu de 4,50 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: