Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Albiol obre la inscripció al campus d’estiu ‘Around the world’

El campus, que combina diverses activitats lúdiques i educatives en anglès, tindrà lloc a Masies Catalanes, del 25 de juny al 27 de juliol

Entrada al municipi de l'Albiol (Baix Camp) Entrada al municipi de l'Albiol (Baix Camp) ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Juny 2018 11:32

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de l’Albiol ha organitzat un campus d’estiu adreçat als nens i nenes del municipi que tenen entre 3 i 12 anys. Amb el títol ‘Around the world’, el campus combina diverses activitats lúdiques i educatives en anglès del 25 de juny al 27 de juliol.

Les activitats es desenvoluparan a les instal·lacions municipals de Masies Catalanes i les inscripcions es poden fer setmanes a un preu de 20 euros la setmana per a nens i nenes empadronats a l’Albiol i de 30 euros la setmana per als que no ho estiguin. L’horari del campus és de 9 a 13 hores però hi haurà servei d’acollida de 8 a 9 del matí i de 1 a 2 del migdia, a un preu de 10 euros la setmana per a cada franja horària, per als empadronats i de 15 euros per al no empadronats. Les inscripcions es poden formalitzar fins el 19 de juny a les Oficines Municipals de Masies Catalanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: