Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí celebra Sant Joan amb l’arribada de la Flama del Canigó i un tribut a Peret

El municipi celebrarà aquest dissabte 23 de juny els actes de la Revetlla de Sant Joan

Daniel Pubill presentarà ‘El legado de Peret’, el projecte musical encapçalat pel nét de Peret, que repassarà els grans èxits del rei de la rumba catalana Daniel Pubill presentarà ‘El legado de Peret’, el projecte musical encapçalat pel nét de Peret, que repassarà els grans èxits del rei de la rumba catalana CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Juny 2018 17:05

La celebració de la Revetlla començarà a les 17:00 hores a la plaça de la Generalitat on es faran jocs infantils i una gimcana. Cap a les 19:30 hores està previst que arribi al Parc de la Muralla la Flama del Canigó, que serà transportada des de Reus pels components del Moto-Club Constantí i l’associació Moto-Clàssic Constantí. Des d’allà s’iniciarà el tradicional recorregut pels carrers del poble, amb el relleu per part de diverses entitats i associacions. El recorregut arribarà fins al carrer Major, davant de l’Ajuntament, on tindrà lloc la Lectura del Manifest de la Flama, que aquest any anirà a càrrec dels membres de l’AAVV Centcelles.

A les 21:00 hores, la comitiva d’autoritats municipals es traslladarà fins a la plaça de la Generalitat per fer la inauguració de la decoració de la plaça i per donar el tret de sortida a les Festes de Sant Joan, que com cada any celebra l’AAVV Centcelles. Seguidament, a les 22:00 hores, es farà un Sopar de motxilla i, per a participar-hi, caldrà inscriure’s prèviament a l’OAC de l’Ajuntament. Pocs minuts abans de la mitjanit, a la mateixa plaça de la Generalitat tindrà lloc l’Encesa de la Foguera de Sant Joan i el Castell de Focs, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A.

La música no faltarà en aquesta revetlla de Sant Joan, i arribarà de la mà de Daniel Pubill ‘El legado de Peret’, el projecte musical encapçalat pel nét de Peret, que repassarà els grans èxits del rei de la rumba catalana. La vetllada finalitzarà amb una sessió musical a càrrec de DJ Ferry LIP.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: