Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle de cinema solidari de Cambrils destina la recaptació a Proactiva Open Arms

'La Mar de Cinema' recull 1.025 euros per a l'organització d'ajuda a les persones refugiades

Imatge del dia de la presentació del cicle de cinema solidari 'La Mar de Cinema' de Cambrils Imatge del dia de la presentació del cicle de cinema solidari 'La Mar de Cinema' de Cambrils ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Juny 2018 11:36

L’associació cultural cinematogràfica ACTE ha lliurat a l’ONGD Proactiva Open Arms la recaptació de 1.025 euros de la venda d’entrades del primer cicle de cinema solidari ‘La Mar de Cinema’ de Cambrils, dedicat a les persones refugiades.

Durant el cicle, que es va celebrar del 17 al 31 de maig, es van poder veure les estrenes dels documentals ‘Human Flow’, ‘Fuego en el Mar’ i ‘Sea Sorrow’; a més de l’exposició de fotografies ‘Síria, la paraula de l’exili’ i l’estand de Proactiva Open Arms a la Fira Marítima. Concretament, es van recaptar 455 euros de les 91 entrades venudes de ‘Human Flow’, 265 de les 53 entrades de ‘Fuego en el mar’ i 305 de les 61 entrades de ‘Sea Sorrow’ i s’han destinat íntegrament a aquesta ONGD que salva vides a la Mediterrània.

"Hem pogut veure uns documentals potents que han remogut consciències, hem pogut reflexionar sobre allò que cada dia veiem a les pantalles de televisió de casa nostra i hem pogut contribuir amb la nostra petita aportació a la gran tasca que fan ONGD com Open Arms al Mare Nostrum", afirmen des d'ACTE.

Des del Consell de cooperació, Cambrils Ciutat Solidària, i en el marc del Pla Local de Cooperació i Solidaritat, han explicat que es fa incidència especial en les accions de sensibilització perquè "cal que els valors de la cultura de la pau es treballin com a part d’un compromís persistent de la gent".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: