Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les parròquies de l'Arxiprestat del Tarragonès llevant celebren un aplec a l'Ermita de Berà

L’Aplec de Parròquies, organitzat per l’Arxiprestat del Tarragonès llevant, va ser un èxit de participants

L'Ermità de Berà va acollir diumenge l'aplec de parròquies de l'Arxiprestat del Tarragonès llevant L'Ermità de Berà va acollir diumenge l'aplec de parròquies de l'Arxiprestat del Tarragonès llevant CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Juny 2018 18:19

L’acte, dins el marc de la commemoració del tricentenari, es va celebrar diumenge a l’Ermita de Berà, amb la presència de l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, el mossèn de la parròquia rodenca, Jaume Roig, i la companyia de representants de les parròquies de Creixell, Altafulla, Torredembarra i Perafort, entre d’altres. Nombrosos feligresos es van trobar a l’acollidora ermita, on Maria de l’Esperança Amill-Rocamora va oferir una xerrada sobre la Verge Maria. En acabar, es van fer les Vespres, pregària que va donar pas a un berenar per a tots els assistents, consistent en coca de revetlla i mistela.

Després del berenar, la plaça de l’Ermita va acollir un concert a càrrec de la soprano Miracle Seguí, el baríton Miquel Font i el pianista Josep Mateu, els quals van fer gaudir el públic amb cançons líriques conegudes per tothom. Durant tota la tarda, a la mateixa plaça, també es van poder admirar les obres pictòriques sobre l’ermita realitzades durant el curs de pintura impulsat per l’associació Luz de Luna i impartit per l’artista rodenca Isabel Jover.

Des de l’Ajuntament de Roda de Berà es vol agrair la presència de tots els participants, així com els voluntaris que van col·laborar en la celebració de l’acte i als membres de l’associació de Protecció Civil, els quals hi van ser presents per tal de vetllar per la seguretat de tothom i el bon desenvolupament de l’aplec de parròquies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: