Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca programa més d’un centenar d’activitats per aquest estiu

Els concerts d’Andy y Lucas i Los Manolos, les proves dels Jocs i les festes majors d’estiu, entre les propostes destacades

Los Manolos acturaran el dia 21 de juny, a les 23:30 hores, al Passeig de Pau Casals, per les Festes de Sant Jaume de la Pineda Los Manolos acturaran el dia 21 de juny, a les 23:30 hores, al Passeig de Pau Casals, per les Festes de Sant Jaume de la Pineda ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Juny 2018 13:18

Com cada any en aquestes èpoques, torna el programa de festes d’estiu a Vila-seca, la Pineda i la Plana, un programa elaborat per l’Ajuntament de Vila-seca i el Patronat Municipal de Turisme, amb un ampli i variat ventall d’activitats destinades a tots els públics, i molt especialment a la família.

Entre el centenar d’activitats programades per enguany, destaquen els actes culturals de la Festa Major d’Estiu, els espectacles familiars, el cinema a la fresca, la dansa, la màgia o els concerts de música en viu. Cal destacar també les activitats esportives dirigides a la platja de la Pineda, com ara ioga, zumba, bodycombat o bodybalance, o la celebració del Dia Internacional del Ioga i el Campionat de Bàsquet 3x3.

Les activitats d’estiu s’allargaran fins al dijous 6 de setembre amb l’últim espectacle del cicle 'Accions en Poesia', a càrrec d’Alexandre Bona nit i Mireia Mena. Un espectacle, de poesia improvisada, que combinarà vi, glosa i estrelles.

Jocs Mediterranis

En el marc de la celebració dels XVIII Jocs Mediterranis se celebra, al pavelló de Vila-seca, del 24 al 26 de juny, el torneig de lluita Grecoromana en la categoria masculina; el 26 i 27 tindrà lloc el torneig de lluita lliure també en la categoria masculina i, el dia 27, se celebrarà el torneig lluita lliure femenina juntament amb el ciclisme en ruta que partirà del Circuit Urbà de Vila-seca. Finalment, el 30 de juny, hi haurà la cursa de ciclisme CR, que tindrà el seu punt de sortida i d’arribada a la via Màxima.

Activitats d’estiu

Dins la programació del mes de juliol destaca l’actuació del duo Andy y Lucas’, el 13 de juliol, a les 22:00 hores, al camp de futbol de La Plana. D’altra banda, els mesos de juliol, agost i setembre comptaran amb vermuts musicals, jornades de cinema a la fresca, espectacles familiars, una festa infantil amb festa de l’escuma, inflables i música en directe i les nits musicals al pinar, entre altres activitats.

Festes de Sant Jaume, La Pineda

Del 21 al 25 de juliol, se celebra la Festa Major d’estiu de la Pineda. Així doncs, el dia 21 marca l’inici de les festes de Sant Jaume amb una actuació castellera, seguida del correfoc i un gran castell de focs d’artifici a la platja del Racó. La nit acabarà amb el concert de Los Manolos, a les 23:30 hores, al Passeig de Pau Casals. El 22 se celebrarà la 31a edició de la travessia nedant de ‘Platja de la Pineda’ i hi haurà la festa del Rock and Roll a càrrec del grup The Ladies, a les 22:30 hores. Per últim, el dia 24 tindrà lloc la nit musical al Parc del Pinar i el 25 hi haurà l’actuació d’havaneres i rom cremat.

D’altra banda, del 27 de juliol al 5 d’agost se celebra ‘La invenció del cos de Sant’ que dóna lloc a la Festa Major d’estiu de Vila-seca. La seva programació s’anirà desvetllant en els pròxims dies.

Per a consultar el programa complert d'activitats d'estiu cal accedir a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: