Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Daurada Música Festival arriba a Vila-seca

El festival de lírica, que se celebrarà els dies 14, 20 i 28 de juliol, destinarà una part dels beneficis a l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC)

El primer concert líric se celebrarà el dissabte 14 de juliol, a les 21h, on el públic podrà gaudir de la soprano Maria Rey-Joly El primer concert líric se celebrarà el dissabte 14 de juliol, a les 21h, on el públic podrà gaudir de la soprano Maria Rey-Joly CEDIDA
Cultura Júlia Estivill
Divendres, 13 Juliol 2018 12:38

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà aquest estiu una nova edició del Daurada Música Festival –que es va celebrar l’estiu passat a Cambrils amb el nom de 'Daurada Escena'- i que tindrà lloc els dies 14, 20 i 28 de juliol. El festival està dotat d’una qualitat artística professional per tal que resulti atractiu tant per al públic del territori com pel visitant d’altres indrets com Barcelona, on s’estan organitzant autocars perquè els interessats puguin assistir-hi.

El promotor del festival i baríton, Àngel Òdena, s’ha mostrat molt il·lusionat amb aquest projecte: “És el meu joguet que em fa molta il·lusió tirar endavant”. Al mateix temps, ha destacat que “Vila-seca és la capital musical del Camp de Tarragona” i que, a més, es tracta d’una ciutat amb “sensibilitat musical i ganes per la música”. Per aquest motiu, s’ha escollit l’Auditori Josep Carreras que, -tal com ha indicat el baríton-, gaudeix d’unes condicions acústiques “immillorables”. Al seu torn, Pep Solórzano, programador de l’Auditori Josep Carreras i director del Conservatori Música de Vila-seca, ha explicat que Vila-seca és un municipi que fa 16 anys que compta amb una programació estable de música i que, en aquest sentit, ha estat “un pol cultural per haver acollit tants cantants a través d’aquestes gales benèfiques”.

Festival solidari

Enguany el festival també destaca per tenir un caràcter solidari perquè al voltant d’un 10% del taquillatge anirà destinat a l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC). L’AECC ofereix, entre altres serveis, activitats informatives i assistència psicològica per als malalts de càncer i les seves famílies. Sota el lema “Pel futur de la investigació no us atureu, nosaltres no ho farem”, la presidenta de l’AEEC Junta Provincial de Tarragona, Ana Vilallonga, ha destacat la importància de la col·laboració de la ciutadania sigui a través de donacions o de la participació d’actes benèfics com el festival per tal de poder tirar endavant projectes com aquest.

Programa del Daurada Música Festival 2018

El primer concert líric se celebrarà el dissabte 14 de juliol, a les 21:00 hores, on el públic podrà gaudir de la soprano Maria Rey-Joly; el tenor italià romàntic, Enea Scala qui debuta a l’Estat espanyol i de la pianista Anna Crexells. El segon concert estarà destinat al jazz i tindrà lloc el divendres 20 de juliol, també a les 21:00 hores, a càrrec de Stefano Palatchi. Finalment, el dissabte 28 de juliol, a les 21:00 hores, la soprano Sabina Puértolas, el baríton Àngel Òdena i el pianista Marco Evangelisti seran els encarregats de tancar el festival amb un concert líric.

Per últim, Òdena, ha explicat que cada any s’aposta per algú de les terres tarragonines i que aquest any, com a mode de cloenda del Festival, hi haurà el 28 de juliol a les 22:30 hores, el concert al Hall de la mà de la soprano Helena Botella i del pianista Bruno Anguera.

Les entrades per al Festival, inclòs en el Programa cultural dels Jocs Mediterranis, es poden adquirir a través del lloc web http://www.dauradafestival.com/.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: