Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La divulgació històrica guanya pes a Torredembarra 1713

La commemoració de la Batalla de Torredembarra del 1713 ha iniciat un nou format més centrat en els aspectes històrics i divulgatius

Escena de la recreació de la Batalla de Torredembarra Escena de la recreació de la Batalla de Torredembarra AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Mai 2018 08:15

Els aspectes històrics i divulgatius han estat l’eix central, aquest cap de setmana passat, de la commemoració de la Festa de la Batalla que, a partir d’aquesta edició, ha passat a anomenar-se 'Torredembarra 1713. Jornades històriques, commemoratives i lúdiques vinculades a la batalla de Torredembarra del 16 de juliol de 1713'.

Després de deu edicions, la Regidoria de Turisme ha decidit iniciar una nova etapa més centrada en la història, la commemoració i la divulgació, omplint el cap de setmana d’actes, visites guiades, espectacles de dansa, espais de jocs, etc. També ha mantingut una de les activitats més populars d’aquests anys, la recreació de la Batalla de Torredembarra.

En les tres visites guiades que s’han dut ha terme hi ha pres part prop d’un centenar de persones, provinents d’Altafulla, Creixell, Roda de Berà, Tarragona, Reus, Valls, Cambrils, La Canonja, Barcelona, Terrassa, Cornellà, St. Feliu de Llobregat, St. Pere de Ribes, Ripollet, Vilanova i la Geltrú, Balaguer, França (Perpinyà) i Torredembarra. Quasi 600 més han visitat l’exposició 'Personatges i Batalles de la Guerra de Successió 1705-1714' ubicada al Pati del Castell, i 800 han participat dels diversos espectacles programats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: