Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc organitza una conferència i una exposició sobre Pompeu Fabra

La xerrada d'aquest dilluns i la mostra són les primeres activitats que s’organitzen a la comarca per commemorar l’Any Fabra

L'exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa’ es podrà visitar, fins al 30 de maig, al Consell Comarcal de la Conca de Barberà, al Palau Alenyà L'exposició 'Pompeu Fabra. Una llengua completa’ es podrà visitar, fins al 30 de maig, al Consell Comarcal de la Conca de Barberà, al Palau Alenyà CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Mai 2018 19:51

Montblanc acull el primer acte públic que el CNL de Tarragona i la Direcció General de Política Lingüística fan per començar les activitats que s’organitzen relacionades amb l’Any Fabra a la Conca.

L'any 2018 està dedicat a commemorar la figura i l'obra de Pompeu Fabra. Així ho va acordar el Govern de Catalunya l'agost passat per celebrar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana. Així doncs, a Montblanc s’organitza l’exposició ‘Pompeu Fabra. Una llengua completa’ que es podrà visitar, del 17 al 30 de maig, al Consell Comarcal de la Conca de Barberà, al Palau Alenyà. L’horari de visita és de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores, i de dilluns a dimecres, de 16:00 a 18:00 hores.

D’altra banda, el 21 de maig, a les 18:30 hores, se celebra la conferència ‘Els dos projectes de Pompeu Fabra’ a càrrec de David Paloma. L’acte també tindrà lloc al Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Tant l’exposició com la conferència estan organitzades per la Direcció General de Política Lingüística, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el CNL de Tarragona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: