Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell celebra Sant Jordi

Les parades de la Rambla Joan Maragall obriran de 9h fins a les 20h, aproximadament

Imatge d'arxiu d'una actuació sardanista al Morell Imatge d'arxiu d'una actuació sardanista al Morell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 23 abril 2018 08:12

Tot és a punt al Morell per gaudir, un any més, dels actes que envolten la celebració de Sant Jordi. Les roses i els llibres seran un cop més els grans protagonistes de la Diada morellenca, que el municipi aprofita per acollir diferents activitats de caire cultural. Quan El Morell es desperti i comenci a muntar les seves parades al llarg de la Rambla Joan Maragall, els més petits faran camí cap a elles. Tant els alumnes de la Llar d’Infants com els del CEIP Ventura Gassol acudiran a la Rambla per a visitar les parades de Sant Jordi i, tot seguit, faran una visita guiada a la Biblioteca Municipal del Morell. Per la seva banda, L’Associació Cultural Sardanista del Morell repartirà coca amb xocolata davant de les oficines del Centre Cultural, al carrer de la Coma, per a tots els més menuts del poble.

També al matí, el grup de teatre de l’IES El Morell farà una representació al TeatreAuditori, així com també es desenvoluparà una activitat de cant coral per part dels mateixos alumnes de l’institut. Cal destacar que aquesta activitat havia estat programada a l’agenda municipal per al dia 24, però finalment per motius de calendari, s’ha traslladat al mateix dia de Sant Jordi.

A més de roses i llibres, a les parades del Morell pot ser que hi trobeu una feina. De 10h a 14h, l’Oficina de Treball hi col·locarà una parada on es facilitarà informació general del funcionament de l’Oficina, dels serveis que aquesta ofereix (orientació laboral, tècniques de recerca de feina, recursos de formació, redacció currículums, acompanyament en itineraris d’inserció…), i de la documentació per donar-se d’alta a la Borsa. Per una altra banda, també es donarà informació del servei a gent que tingui negoci per tal que puguin comptar amb la nostra borsa de treball per cobrir les seves demandes de personal.

L’Oficina de Treball del Morell és un projecte on l’Ajuntament morellenc, conjuntament amb el Consell Comarcal del Tarragonès, s’ha implicat activament amb la inserció d’aquelles persones en situació d’atur i col·lectius amb major vulnerabilitat.

A partir de les 17h, l’Associació Cultural Sardanista del Morell i la Cobla Reus Jove ompliran de música i dansa el Carrer de la Coma, tot amenitzant amb dos altres trets representatius de la cultura catalana en aquesta data tant nostrada: la cobla i la sardana.

Tot seguit, es durà a terme al mateix espai l’entrega de premis del concurs de Sant Jordi organitzat per la Biblioteca Municipal del Morell. Les categories del concurs són les següents: dibuix infantil, construcció d’un drac reciclat, escriptura d’una llegenda original i fotogràfic. A més, cada participant s’emportarà un petit detall en reconeixement a la seva participació.

Però El Morell no posarà punt i final al Sant Jordi el dia 23. El proper divendres 27, a les 15:30h, arribarà un acte convertit ja en tradició al Morell: el concurs de pastissos de Sant Jordi, amb pares i mares dels alumnes de la Llar d’Infants. Aquest concurs arriba enguany a la seva catorzena edició i premiarà el pastís més original, el més divertit i el més gustós, a més d’oferir un detall per a tots els participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: