Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La presentació del llibre d’Ariel Santamaria omple el Centre de Lectura

La sala d'actes va reunir més de 140 persones per assistir a la presentació del llibre de les memòries políties d'Ariel Santamaria, vestit d'Elvis per a l'ocasió

Ariel Santamaria, amb l'editor del llibre, Òscar Ramírez Ariel Santamaria, amb l'editor del llibre, Òscar Ramírez CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 22 abril 2018 19:54

Més de 140 persones van omplir aquest dissabte la sala d’actes del Centre de Lectura per assistir a la presentació del llibre de les memòries polítiques d’Ariel Santamaria, exregidor de l’Ajuntament de Reus entre els anys 2007 i 2011. Entre els assistents, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i l’exalcalde reusenc Lluís Miquel Pérez. Tampoc s’ho van perdre les persones més properes a l’autor del llibre, com ara companys del seu partit, periodistes de diversos mitjans que van cobrir la informació relacionada amb ell durant aquells anys, familiars i moltes altres persones particulars que volien conèixer de més a prop a l’únic regidor juantxi que ha tingut la ciutat de Reus en la seva història. 

L’editor del llibre, Òscar Ramírez Dolcet, i el periodista Francesc Gras, van acompanyar a Ariel Santamaria intervenint en aquesta presentació. Santamaria, que anava vestit d’Elvis com quan era regidor, va acabar l’acte cantant el seu himne “Tos som de Reus” que els assistents van seguir des de l’inici. Aquest dilluns, diada de Sant Jordi, Ariel Santamaria signarà llibres tot el dia a la parada que Edicions La Banya tindrà instal·lada al Centre de Lectura de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: