Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Setmana de la Cultura arriba a la Pobla de Mafumet

L’estrena teatral de 'Llir entre cards', la presentació del llibre 'La Pobla dels meus records' i la jornada de portes obertes a la renovada Biblioteca són els actes centrals

Imatge d'arxiu d'una activitat infantil a la biblioteca de la Pobla de Mafumet Imatge d'arxiu d'una activitat infantil a la biblioteca de la Pobla de Mafumet AJ. DE LA POBLA DE MAFUMET
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 22 abril 2018 11:15

Un any més, l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet ha organitzat un seguit d’actes al voltant de la Diada de Sant Jordi i del Dia Internacional del Llibre. L’objectiu és difondre i promocionar la cultura en els  seus diferents àmbits, del teatre a la literatura, de la música a la conferència. Tot suma i, en aquesta  ocasió, són deu les propostes que donen forma a la Setmana de la Cultura de la Pobla de Mafumet.

La Setmana Cultural va obrir el teló al Casal Cultural, el dissabte 21 d'abril, amb l’estrena de 'Llir entre cards. L’amor de Tirant lo Blanc i Carmesina'. La darrera producció de l’entitat local La Corriola Teatre va portar a l’escenari una adaptació lliure per a teatre de la novel·la 'Tirant lo Blanc', de Joanot Martorell. Tal i com ja va succeir en la darrera gran estrena de de La Corriola Teatre, amb “El Rei Lleó”, aquest nou projecte  ha despertat una considerable expectació entre el públic pobletà i dels municipis de l’entorn.

Sant Jordi

Un cop passat el cap de setmana, l’atenció cultural dels pobletans tornarà de nou al Casal Cultural el dilluns 23 d’abril. La Diada de Sant Jordi  inclourà diversos actes, que començaran amb els Jocs florals escolars, al matí, i continuaran a les 18.30 hores amb la presentació del llibre 'La Pobla dels meus records', obra de Josep Bultó i que narra les vivències i records de les famílies pobletanes al llarg del temps, sota la perspectiva de l’autor.

En acabar l’acte de presentació tindrà lloc el concert de Sant Jordi, amb l’actuació de l’Orquestra de l’Empordà, mentre que la jornada arribarà al seu final amb el tradicional lliurament del llibre, el punt de  llibre i la rosa a tots els veïns i veïnes que assisteixin a l’acte.

Després d’uns dies de parèntesi, l’activitat vinculada a la Setmana de la Cultura de la Pobla de Mafumet tornarà el divendres, 27 d’abril, amb un nou acte al Casal Cultural. En concret, a les 18.30 hores hi tindrà lloc la xerrada 'Jo dona liderant en femení', a càrrec de Sui Generis.

L’endemà dissabte 28 d'abril i de nou al Casal Cultural, Joan Reig i els membres dels Clubs de lectura de La Pobla protagonitzaran el recital literari de poemes i cançons de Sant Jordi, a partir de les 19 hores. I encara en clau literària, el diumenge 29 d’abril la Setmana de la Cultura arribarà al seu final amb la jornada de portes obertes a la Biblioteca, per visitar la reforma realitzada en aquest equipament  municipal. L’acte tindrà continuïtat a l’aparcament annex al Casal Cultural, on hi tindrà lloc un vermut popular amb animació infantil a càrrec de Karaoke Kids, que oferiran al públic assistent i sobretot als infants l’espectacle 'El misteri de les lletres'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: