Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vergüenza Ajena estrena single i anuncia una gira pels 10 anys i un nou disc

El grup tarragoní realitzarà enguany la gira "10x10" mentre ja treballa en el seu segon disc d'estudi que veurà la llum a finals de 2018

El grup tarragoní Vergüenza Ajena reapareix amb un nou single, una nova gira i l'anunci d'un nou disc El grup tarragoní Vergüenza Ajena reapareix amb un nou single, una nova gira i l'anunci d'un nou disc CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 21 abril 2018 14:48

Després de tres anys des del seu últim àlbum, el grup tarragoní Vergüenza Ajena reapareix amb un nou senzill 'Rumba al mar' que els remet als seus orígens. La banda, formada pels germans Tito i Sergi Félix i el
guitarrista José Montañés, anuncia que aquest és l'inici d'un nou projecte discogràfic que tindrà la seva culminació a la finals de 2018 amb la sortida d'un nou disc.

El single 'Rumba al mar' està disponible a partir de dilluns, 23 d'abril, en totes les plataformes digitals ia la web del grup: www.verguenzaajena.net.

A més, aquest any el grup també realitzarà la gira "10x10" per celebrar al costat dels fans, els seus deu anys damunt dels escenaris. Es tracta d'una gira estatal de deu concerts, amb deu artistes convidats i en deu ciutats.

Nou disc per tornar a les arrels

Després de tres anys fora dels escenaris, des del seu últim àlbum d'estudi 'Dibujando sueños', amb més de 3.000 còpies venudes, el grup torna amb més força que mai. En paraules d'un dels integrants, Tito Félix: "Hem fet un reset i tornem amb el so més pur, el del nostre inicis". Des de finals de 2017 estan treballant en un disc que els remet a les seves arrels. Darrere d'aquest segon àlbum d'estudi de Vergüenza Aliena,  es troba Mediaframe Produccions, una productora de Tarragona que aposta per artistes del territori.

Sobre Mediaframe

Mediaframe neix a Tarragona com a productora audiovisual en 2006. Prop de deu anys més tard, la productora es renova i es converteix també en discogràfica i llança al mercat el disc de Vergüenza Ajena. 'Dibujando Sueños'. Amb prop de 20 treballadors, Mediaframe gestiona des 2016, la televisió de Tarragona TAC12 i el canal oficial del Gimnàstic de Tarragona, "Nàstic TV".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: