Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primera Mostra d'entitats a les Borges del Camp

El Centre Cultural Marinada acollirà aquest diumenge 22 d'abril la 1a Mostra d’Entitats del municipi

La Colla de Diables de les Borges del Camp, una de les 26 entitats que participarà a la mostra La Colla de Diables de les Borges del Camp, una de les 26 entitats que participarà a la mostra CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 21 abril 2018 11:47

Prop d'una trentena d'entitats participaran aquest diumenge 22 d'abril, de les 11:00 a les 20:00h, en la 1a Mostra d'Entitats de les Borges del Camp, que se celebrarà a la pista del Centre Cultural Marinada.

A les Borges del Camp hi ha 26 entitats cíviques, culturals, esportives i socials que omplen amb les seves activitats la vida associativa del municipi. Des de puntes de coixí a sardanes, gegants, diables o al Cor Parroquial. Música, dones, ball, esport, gent gran, etc.. El diumenge 22, durant tot el dia, les associacions i entitats borgenques mostraran públicament i conjunta les seves activitats.

La mostra està organitzada per les regidories de Festes, Cultura i Joventut de l'Ajuntament de les Borges del Camp, amb l'objectiu de donar a conèixer com funcionen les entitats per captar nous socis. A més, oferiran entreteniment i diversió durant tot el dia i un dinar a base de tapes en què cada entitat oferirà una especialitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: